Sistem Tavsiyesi (20K)

Uteet

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
20000
Öncelikle herkese kolay gelsin.
Konu başlığı açmamın sebebi sistem toplamak. 1 Yıldır Kuzey Irak sınırında Astsubaylık yaptım bu sebepten dolayı sistemlere, sektöre uzak kaldım. Alacağım monitöre vs karar verdim fakat sistem konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. (Hangi parçalar iyi, hangileri fiyat performans vs.) 20.000 TL bütçe ayırdım sistem için. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Şimdiden yardım eden herkese çok teşekkür ederim

Hocam hazır sistem bakabilirsiniz bu devirde toplamak elinde ekran kartın yoksa mantıksız.Tavsiye site olarak itopya,gamegaraj ve moleculepc olabilir

FPS oyunları oynamak hobi alanım. Valorant, CS:GO gibi oyunları oynayacağım. Aynı zaman da Grafik Tasarım okuduğum için işlemci ve ramlerin ağırlıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Render alırken hızlı olması gerekiyor. Bunun içinde işlemci ve ram önemli. Öneri yaparken bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hazır sistem bakabilirsiniz bu devirde toplamak elinde ekran kartın yoksa mantıksız.Tavsiye site olarak itopya,gamegaraj ve moleculepc olabilir
İtopyanın şubesine gidip direkt olarak oradan almak mantıklı mı sence yoksa internetten mi alınmalı. Kadıköy şubesine gidip arkadaşımla beraber almayı düşünüyoruz

FPS oyunları oynamak hobi alanım. Valorant, CS:GO gibi oyunları oynayacağım. Aynı zaman da Grafik Tasarım okuduğum için işlemci ve ramlerin ağırlıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Render alırken hızlı olması gerekiyor. Bunun içinde işlemci ve ram önemli. Öneri yaparken bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopyanın şubesine gidip direkt olarak oradan almak mantıklı mı sence yoksa internetten mi alınmalı. Kadıköy şubesine gidip arkadaşımla beraber almayı düşünüyoruz
Hocam ben hiç şubeden almadım o yüzden bilemeyeceğim.

Site güvenilir mi? İnternette hakkında şikayetler gördüm. Garantiye yollanan ürünlerde işlem yapmadan fixledik diyip geri göndermişler vs. Kendi bütçeme göre baya yüklü bi alışveriş yapacağım. Böyle sorunlarla karşılaşmak istemiyorum

Geri