Sistem sizce nasıl alınır mı? İşlemci kısmı kafama takıldı? Yoksa 7800xt veya 4070s sistem mi toplamalıyım? Ne düşünüyorsunuz
7500f gibi bir işlemci varken 14400f neden seçilmiş anlamadım ekran kartına göre biraz düşük geldi bana ramler ddr5 6000mhz ancak cl 38 daha düşük olabilirdi bu işlemci için de sıvı soğutma yerine en azından kule tipi soğutucu tercih edilebilirdi psu da dandik gibi duruyor nedenseSistem sizce nasıl alınır mı? İşlemci kısmı kafama takıldı? Yoksa 7800xt veya 4070s sistem mi toplamalıyım? Ne düşünüyorsunuz
Bu fiyata daha mantıklı sistem toplanabilir mi kiAnakart bombaymis.
Hiçbir parça kalitesinden kısılmamis neredeyse.
Sonra, bu parçaların birbirleriyle bağlantısı sağlayan ana iskelet olarak en kötüsü seçilmiş.
@Muffasa7500f gibi bir işlemci varken 14400f neden seçilmiş anlamadım ekran kartına göre biraz düşük geldi bana ramler ddr5 6000mhz ancak cl 38 daha düşük olabilirdi bu işlemci için de sıvı soğutma yerine en azından kule tipi soğutucu tercih edilebilirdi psu da dandik gibi duruyor nedense
size katılıyorum hocam ram kabul edilebilir bence en azından vatan gibi 5200 cl48 koymuyorlar7500f gibi bir işlemci varken 14400f neden seçilmiş anlamadım ekran kartına göre biraz düşük geldi bana ramler ddr5 6000mhz ancak cl 38 daha düşük olabilirdi bu işlemci için de sıvı soğutma yerine en azından kule tipi soğutucu tercih edilebilirdi psu da dandik gibi duruyor nedense
Bu fiyata daha mantıklı sistem toplanabilir mi ki
kullanılan ramler en düşük 3500 tl den başlıyor sıvı soğutmadan alınacak para yerine 3300 küsürlerden başlıyor 1600 tl bandında kule tipi soğutucu alıp geri kalanıyla da ister ram ister başka bir şeye ekleme yapabilirlerdisize katılıyorum hocam ram kabul edilebilir bence en azından vatan gibi 5200 cl48 koymuyorlarparça kalitesi bence orta güzel olmuş intel seçilmesini stok bitirme olarak yorumladım sıvı soğutma seçilmesi kesinlikle fiyatı şişirmek olmuş hiç gerek yok bari koyacaksanız 360 mm koyunda insanlar i7 i9 seçerse daha iyi olsun
bencede hocam ben olsam üste birkaç bin daha koyar kendi seçtiğim parçalar ile amd bir sistem kurardım ölü sokette sıfır sistem bana hiç mantıklı gelmiyor ha 10 12k paran vardır gidip am4 sistem toplarsın o da ölü soket ama verdiğin paraya kıyasla soketin durumunu sorgulayamazsınkullanılan ramler en düşük 3500 tl den başlıyor sıvı soğutmadan alınacak para yerine 3300 küsürlerden başlıyor 1600 tl bandında kule tipi soğutucu alıp geri kalanıyla da ister ram ister başka bir şeye ekleme yapabilirlerdi
çok kararsız kaldım ne yapacağım konusunda normalde 7800xt ya da 4070 s gibi bir sistem düşünüyordum ama tamda istediğim fiyatta böyle bir sistem görünce heveslendim. Sanırım çokta mantıklı değil gibi dediğinize göre. Anakart çok mu sıkıntılı sizcekullanılan ramler en düşük 3500 tl den başlıyor sıvı soğutmadan alınacak para yerine 3300 küsürlerden başlıyor 1600 tl bandında kule tipi soğutucu alıp geri kalanıyla da ister ram ister başka bir şeye ekleme yapabilirlerdi
sistem 7500f amd işlemcili bir sistem olsa bile yine bundan kat kat daha iyi olurdubencede hocam ben olsam üste birkaç bin daha koyar kendi seçtiğim parçalar ile amd bir sistem kurardım ölü sokette sıfır sistem bana hiç mantıklı gelmiyor ha 10 12k paran vardır gidip am4 sistem toplarsın o da ölü soket ama verdiğin paraya kıyasla soketin durumunu sorgulayamazsın
anakartı pek bilmiyorum o yüzden yorum yapmam yanlış olur rx 7800 xt ve 4070s ekran kartları gayet güzel bazı yerlerde eşit sayılabilir bazı yerlerde de 4070s önde olabilir ama tabii ki iki ekran kartı arasında da fiyat farkı önemli bütçeniz belirliyse farklı bir sistem araştırabilirizçok kararsız kaldım ne yapacağım konusunda normalde 7800xt ya da 4070 s gibi bir sistem düşünüyordum ama tamda istediğim fiyatta böyle bir sistem görünce heveslendim. Sanırım çokta mantıklı değil gibi dediğinize göre. Anakart çok mu sıkıntılı sizce