Neler Yeni

Sistem Tavsiyesi(Özel Durum)

Sevtun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tuncay
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun yıllardır özel sağlık problemim nedeniyle devamlı evdeyim oyun oynamayı sevıyorum.Biraz birikim yaptım.Bu nedenle,sizlerden ilerisi içinde oyunları güzel oynayabileceğim,sistem önerılerınızı istiyorum.Teşekkürlerimi sunarım.
Bütçem 8 ile 9 bin
Abdullah Hacıgül kardeşiminde bu konuda yardımcı olmasını rica ediyorum.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba Arkadaşlar;Uzun yıllardır özel sağlık problemim nedeniyle devamlı evdeyim oyun oynamayı sevıyorum.Biraz birikim yaptım.Bu nedenle,sizlerden ilerisi içinde monitör dahili oyunları güzel oynayabileceğim,sistem önerılerınızı istiyorum.Teşekkürlerimi sunarım. Bütçem 8 ile 9 bin

Son düzenleme:

Onurem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur Kuşçu
Böyle bir liste yaptım düşünün isterseniz.

Ekler

• Sht.jpg
    Sht.jpg
    111.3 KB · Hit: 122
  • sght.jpg
    sght.jpg
    83.3 KB · Hit: 130

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Leş gibi sistem toplamışsınız!

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
İşlemci
Anakart
Ram x2
SSD
Kasa
PSU
Monitör
Ekran kartı olarak 11.11 indirimlerinde veya gaming gecelerinde 2060-2060S bulabilirsiniz.

10400F ve Z490 almak yerine 3600 ve S2H almak çok daha mantıklı. Aradaki fark ile ekran kartı yükseltilebiliyor.

Son düzenleme:

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abicim biraz daha 5 6 gibi konu açarsanız daha iyi sistemler toplayabilir siniz. Şimdi çok kişi aktif değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Böyle bir liste yaptım düşünün isterseniz.
Güzel duruyor ama 5600 yerine 2060-2060s daha iyi olur amd kartlarda driver ve ısı problemleri var birde rtx teknolojisi yok ilerde çoğu oyun bu teknolojiyi destekliyecek.Psu sıkıntılı diyorlar ses sorunu varmış.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun yıllardır özel sağlık problemim nedeniyle devamlı evdeyim oyun oynamayı sevıyorum.Biraz birikim yaptım.Bu nedenle,sizlerden ilerisi içinde oyunları güzel oynayabileceğim,sistem önerılerınızı istiyorum.Teşekkürlerimi sunarım.
Bütçem 8 ile 9 bin

Merhaba Arkadaşlar;Uzun yıllardır özel sağlık problemim nedeniyle devamlı evdeyim oyun oynamayı sevıyorum.Biraz birikim yaptım.Bu nedenle,sizlerden ilerisi içinde monitör dahili oyunları güzel oynayabileceğim,sistem önerılerınızı istiyorum.Teşekkürlerimi sunarım. Bütçem 8 ile 9 bin
Öncelikle geçmiş olsun dostum bütçen seni uzun süre rahat götürebilecek sistem toplamana yetiyor monitör dahil midir bütçeye yoksa monitöre ayrı bütçe verip mi alırsın ?
Monitör olarak şuan elinde paran varsa black friday veya 11.11 indirimlerinde aoc 24g2u monitörünü al hem renk doğruluğunu güzel gösteren bir ips panele sahip hem 144 hz ve 1 ms ve pivot açısını değiştirebilirsin bu monitör zamlandı kaç kere şuan ki fiyatı 2 bin tl civarlarında bu monitörü eğer takip edersen 1800 belki zor ama 1600-1700 tl lere indiğinde direk alınması gereken monitör dür
eğer monitör dahil ise bütçeye ona göre sistem önerisi yapacağım

Top Bottom