Aslında yapabilirim diyorsan, istanbuldaysan neden olmasın? 1.4V 4.5GHZ oluyor Prism ile 74-8 aralarında da geziyordu.kargola hocam işlemci catlayana kadar devam![]()
Aslında yapabilirim diyorsan, istanbuldaysan neden olmasın? 1.4V 4.5GHZ oluyor Prism ile 74-8 aralarında da geziyordu.kargola hocam işlemci catlayana kadar devam![]()
bende bi kaliteli slikon r5 3600 vardı 1.2v ile 4.4 goruyordu o işlemci varken bu sogutucu olsaydı cok dehset seyler yapabilirdim :dAslında yapabilirim diyorsan, istanbuldaysan neden olmasın? 1.4V 4.5GHZ oluyor Prism ile 74-8 aralarında da geziyordu.
Ne yaptım ya? Bende reaksiyon machine olacam bundan sonragaliba 1 ay once olması lazım.
Post automatically merged:
@Kerem Mert teşekkür ederim gecemi güzelleştirdiniz.
hocam o hiç belli olmazki alımlarla stock larla alakalı.Ben de NH-D14 modelini düşünüyorum 750₺. Acaba indirim olduğunda ne kadara düşer bi fikriniz var mı?
eyw .dNe yaptım ya? Bende reaksiyon machine olacam bundan sonra![]()
Hü OC bağımlısı değilim, 4.4VS rahatlıkla görürüm ama ekran kartım 1660Ti 3.7GHZ'da kullanıyorum az ısınsın diye, hiçbir parça 65 dereceyi geçmemeli kuralım var.bende bi kaliteli slikon r5 3600 vardı 1.2v ile 4.4 goruyordu o işlemci varken bu sogutucu olsaydı cok dehset seyler yapabilirdim :dAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
çok yanlış düşünüyorsun cpu saglam sogutki verebildiğinin en azından %90ını sana geri verebilsin.Hü OC bağımlısı değilim, 4.4VS rahatlıkla görürüm ama ekran kartım 1660Ti 3.7GHZ'da kullanıyorum az ısınsın diye, hiçbir parça 65 dereceyi geçmemeli kuralım var.
Verebildiğinin üstüne de çıkabiliyorum ama ekran kartım güçsüz olduğu için boşa yüksek voltajda çalıştırmak mantıklı gelmiyor, 1.3V 4.3-5 arası da görürüm ama 75 üzerine çıkarırsa kafayı yedirtir.çok yanlış düşünüyorsun cpu saglam sogutki verebildiğinin en azından %90ını sana geri verebilsin.
70 75 gibi degerler ısındırır sadece asındırmaz fiziksel olarak parcalar dayanıklıdır ama 80 90 arası kaynatır 75 problem yaratmaz benceVerebildiğinin üstüne de çıkabiliyorum ama ekran kartım güçsüz olduğu için boşa yüksek voltajda çalıştırmak mantıklı gelmiyor, 1.3V 4.3-5 arası da görürüm ama 75 üzerine çıkarırsa kafayı yedirtir.
MasterBox MB311LHocam kasanızın markası nedir? O soğutucu sığacak mı![]()