sistem tavsiyesi.

kargola hocam işlemci catlayana kadar devam :D
Aslında yapabilirim diyorsan, istanbuldaysan neden olmasın? 1.4V 4.5GHZ oluyor Prism ile 74-8 aralarında da geziyordu.

Ben de NH-D14 modelini düşünüyorum 750₺. Acaba indirim olduğunda ne kadara düşer bi fikriniz var mı?

Aslında yapabilirim diyorsan, istanbuldaysan neden olmasın? 1.4V 4.5GHZ oluyor Prism ile 74-8 aralarında da geziyordu.
bende bi kaliteli slikon r5 3600 vardı 1.2v ile 4.4 goruyordu o işlemci varken bu sogutucu olsaydı cok dehset seyler yapabilirdim :d
donanım arşivi.PNG
1.png
gta5-min.png

Hü OC bağımlısı değilim, 4.4VS rahatlıkla görürüm ama ekran kartım 1660Ti 3.7GHZ'da kullanıyorum az ısınsın diye, hiçbir parça 65 dereceyi geçmemeli kuralım var.
çok yanlış düşünüyorsun cpu saglam sogutki verebildiğinin en azından %90ını sana geri verebilsin.

çok yanlış düşünüyorsun cpu saglam sogutki verebildiğinin en azından %90ını sana geri verebilsin.
Verebildiğinin üstüne de çıkabiliyorum ama ekran kartım güçsüz olduğu için boşa yüksek voltajda çalıştırmak mantıklı gelmiyor, 1.3V 4.3-5 arası da görürüm ama 75 üzerine çıkarırsa kafayı yedirtir.

Hocam kasanızın markası nedir? O soğutucu sığacak mı :D

Verebildiğinin üstüne de çıkabiliyorum ama ekran kartım güçsüz olduğu için boşa yüksek voltajda çalıştırmak mantıklı gelmiyor, 1.3V 4.3-5 arası da görürüm ama 75 üzerine çıkarırsa kafayı yedirtir.
70 75 gibi degerler ısındırır sadece asındırmaz fiziksel olarak parcalar dayanıklıdır ama 80 90 arası kaynatır 75 problem yaratmaz bence
Post automatically merged:

Hocam kasanızın markası nedir? O soğutucu sığacak mı :D
MasterBox MB311L
b460m mortar wifi

Hocam çok uçuklarda yaşıyorsunuz biraz yavaşlayın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,087
Üyeler
190,859