sistemin egzoz fanı nerede?İlk defa pc topladım ve ilk defa montaj yaptım ama çalışıp çalışmadığına bakmaya korkuyorum. En kötü ne olabilir???
Alıntıyı görüntüle
egzoz fan yokmu hocamİlk defa pc topladım ve ilk defa montaj yaptım ama çalışıp çalışmadığına bakmaya korkuyorum. En kötü ne olabilir???
Alıntıyı görüntüle
en kötü pc açılmazİlk defa pc topladım ve ilk defa montaj yaptım ama çalışıp çalışmadığına bakmaya korkuyorum. En kötü ne olabilir???
Alıntıyı görüntüle
en kötü pc açılmazmerak etme bir şey olmaz kasaya egzoz fan takmayı unutma.
https://www.amazon.com.tr/Dark-120m...300b8e9f66813522a1c397d07e5bb868&gad_source=4 şu tarz bir şey işini görür.
yoo hiç gerek yok egzoz fan kasanın arkasına takılan şey en basit şey yani merak etme şöyle işaretledim nereye takılacağını.Egzoz fan almak gerekli mi? Ve onu takmak için de tekrar her şeyi çıkarmalı mıyım?
Çok teşekkürleryoo hiç gerek yok egzoz fan kasanın arkasına takılan şey en basit şey yani merak etme şöyle işaretledim nereye takılacağını.
Neden pc ile ilgili soru soran ya da ilgilenen herkesi erkek sanıyorsunuzzz?İçeri giren havanın dışarı tahliyesi ve hava sirkülasyon için şart bro. Bir şey sökmene gerek yok anakartta fan bağlama yeri varsa sadece oraya bağlayacaksın bitti.
Çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden pc ile ilgili soru soran ya da ilgilenen herkesi erkek sanıyorsunuzzz?
Teşekkür ederim![]()
arkadaş size erkek dememiş ki zaten neye alındınız bu kadarÇok teşekkürler
Teşekkür ederim![]()
Çok teşekkürler
Teşekkür ederim![]()