Neler Yeni

Sistem topladım naptiysam calistiramadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan Kcbg
Sana şunu söyleyeyim imzadaki sistemi ilk topladığımda xpg yerine aynı ramı al ıştım saçma şekilde ramler çalışıyordu ama benim anakartta işlemcimle çalışmadı xpg alınca çalıştı start alıp görüntü vermedi mi yoksa start da mı almadı onu tam hatırlamıyorum ama
Hocam valla bilemiyorum ya zor bütçeyle topladım zaten yarın bilgisayarciya goturucem inşallah yaparlar valla parada kalmadı nabicaz bilmiom .d

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Hocam valla bilemiyorum ya zor bütçeyle topladım zaten yarın bilgisayarciya goturucem inşallah yaparlar valla parada kalmadı nabicaz bilmiom .d
Sistem hiç mi açılmıyor yoksa görüntü mü gelmiyor? Statik elektrik ve ya güncel bios olmayabilir ram de arıza olabilir.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Açıkçası bilgisayarcıya günahımı vermem hiçbirinide sevmem işini yaptırırken başında durmaya bak sen daha önce çok yemeye çalıştılar bilgi birikimim var Allahtan öyle yırttım yoksa çok masraf çıkıcaktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan Kcbg
Sana şunu söyleyeyim imzadaki sistemi ilk topladığımda xpg yerine aynı ramı al ıştım saçma şekilde ramler çalışıyordu ama benim anakartta işlemcimle çalışmadı xpg alınca çalıştı start alıp görüntü vermedi mi yoksa start da mı almadı onu tam hatırlamıyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aha bu menet
Bu arada bilginiz olsun imzaniz gözükmüyor :D

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan Kcbg
Sistem hiç mi açılmıyor yoksa görüntü mü gelmiyor? Statik elektrik ve ya güncel bios olmayabilir ram de arıza olabilir.
Sistem hiç tepki vermiyor anakartin önceki sahibi ryzen 5 5600 ile kullanıyordu yani uyyumlu direk çıkarıp bana yolladı

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bu arada bilginiz olsun imzaniz gözükmüyor :D
Ryzen 5 2600 a320m a pro ile corsair vengeanca ramleri ne yaptıysam çalıştıramadım hiç bir türlü ama ram arkadaşın intel sistemle sorunsuz çalıştı

Ryzen 5 2600 a320m a pro ile corsair vengeanca ramleri ne yaptıysam çalıştıramadım hiç bir türlü ama ram arkadaşın intel sistemle sorunsuz çalıştı
Başka ram deneyebilirsen arkadaştan çevreden dosttan bir denemeni öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ramazan Kcbg

Başka ram deneyebilirsen arkadaştan çevreden dosttan bir denemeni öneririm
Tamam yarın bı denicem olmadı goturucem yapicak biseyim kalmadı :( bu ramide iade edip farklı ram Alicam

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri