Neler Yeni

Sistem topladım nasıl olmuş? (öneri)

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
eyw korkmana gerek yok çoktan beri ince hesaptan ekipman fln alırım skıntısız sorunsuz gönderiyolar merak etme sadecce koronadan dolayı yogunlar bşraz
O zaman eğer kalırsa incehesaptan El Capitan alacağım. Ekipmanlı falan.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
O zaman eğer kalırsa incehesaptan El Capitan alacağım. Ekipmanlı falan.
dostum için rahat olsun aynı sistemi alcam zaten pch s class vardı pc hocasının çıkarmış oldugu 4ay oldu ve çok satıyor ama hala o sistem var bide haziranda kesin fiyat indiririler el capitan stok suan sınırsız bir sürür stok var merak etme kalır

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
O zamana kadar daha fp sistem yapar Donanım Arşivi. Haziran olsun birdaha konu açarsın :D
Şu an gönlüm topladığım bilgisayar'da. :D Eğer topladığım bilgisayar 7700 TL gibi bir seviyeye gelirse direk alacağım. El Capitan ikinci plandaki bir alternatif şimdilik.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
O zamana kadar daha fp sistem yapar Donanım Arşivi. Haziran olsun birdaha konu açarsın :D
rx5700xtli dusuk fiyatlı yaparsa onu alırız
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx5700xtli dusuk fiyatlı yaparsa onu alırız
haziranda direk alcam
sıkıntı deil ben yayıncı sisitemi kurcam render rx5700xt ryzen 5 3600x 1tb harddisk 480gb ssd cooler maste mb520 superbox kasa 16gb ram aoc 27inch gaming monitor 144 hz 1ms gamepower ursa mouse gamepower saber klavye James Donkey 712 model gaming kulaklık bu sistemi allah nasip kısmet ederse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an gönlüm topladığım bilgisayar'da. :D Eğer topladığım bilgisayar 7700 TL gibi bir seviyeye gelirse direk alacağım. El Capitan ikinci plandaki bir alternatif şimdilik.
inş sanada nasip olur dostum

Top Bottom