Sistem Toplama 2070s

ABurak

80+
Reaksiyon skoru
67
Öncelikle hazır bir sistem almayı planlıyordum. Ancak bazı indirim günlerinde bilgisayar parçalarını tek tek alırsam daha uyguna geleceğini düşündüm. Vakit yönünden sıkıntın olmadığı için tek tek kovalayıp uyguna düşürüp kendim bir toplama sistem yapmak istedim. Şu an elimde ekran kartı olarak asus dual 2070s var. Sırasıyla hangi adımları izlemeliyim bu ekran kartına yaraşır ama f/p ürünlerinden oluşan bir sistem kurmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi akşamlar dilerim...

Öncelikle hazır bir sistem almayı planlıyordum. Ancak bazı indirim günlerinde bilgisayar parçalarını tek tek alırsam daha uyguna geleceğini düşündüm. Vakit yönünden sıkıntın olmadığı için tek tek kovalayıp uyguna düşürüp kendim bir toplama sistem yapmak istedim. Şu an elimde ekran kartı olarak Asus dual 2070s var. Sırasıyla hangi adımları izlemeliyim bu ekran kartına yaraşır ama f/p ürünlerinden oluşan bir sistem kurmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi akşamlar dilerim...
İndirimlere göre karar verirsin.
Her indirimde güzel indirimler olmuyor.
Sistemi AMD üzerinden toplayacağın garanti zaten.
İndirimlerde hangi işlemciyi alacağını seçersin, ona göre ilerlersin.
Zaten Kasa / SSD / RAM / HDD bunlar neredeyse her sisteme uyuyor.
Elinde ekran kartı var,
Diğer değişken bileşenler;
Anakart / İşlemci / PSU (PSU sistemde yeterlilik olması için bileşenlere göre sonradan alınıyor)

Konuyu yanlış yere açmışsınız, lütfen bir dahaki sefere dikkat edin hangi kategoride konu açtığınıza.

İndirimlere göre karar verirsin.
Her indirimde güzel indirimler olmuyor.
Sistemi AMD üzerinden toplayacağın garanti zaten.
İndirimlerde hangi işlemciyi alacağını seçersin, ona göre ilerlersin.
Zaten Kasa / SSD / RAM / HDD bunlar neredeyse her sisteme uyuyor.
Elinde ekran kartı var,
Diğer değişken bileşenler;
Anakart / İşlemci / PSU (PSU sistemde yeterlilik olması için bileşenlere göre sonradan alınıyor)
Ryzen 5 3600 veya 3600x işlemci düşünüyorum. Anakart konusunda çok kararsızım. RAM olarak da gönül 3600mhz istiyor ama maliyet çok artıyor.

Ryzen 5 3600 veya 3600x işlemci düşünüyorum. Anakart konusunda çok kararsızım. RAM olarak da gönül 3600mhz istiyor ama maliyet çok artıyor.
Bütçene göre alırsın, Gaming Gecesinde toplandığımız bir yer var.
Orada ne alınır, ne alınmaz vs. konuşuluyor. Bütçene göre oradaki arkadaşlar ile fikir paylaşabilirsin.
RAM konusunda da, indirimlerde 16GB 3600'ler 650/750 civarında satılıyor.

Konuyu yanlış yere açmışsınız, lütfen bir dahaki sefere dikkat edin hangi kategoride konu açtığınıza.
anakart konusunda kararsız kaldığım için buraya açtım konuyu. Mereye açmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz oradan ilerlerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçene göre alırsın, Gaming Gecesinde toplandığımız bir yer var.
Orada ne alınır, ne alınmaz vs. konuşuluyor. Bütçene göre oradaki arkadaşlar ile fikir paylaşabilirsin.
RAM konusunda da, indirimlerde 16GB 3600'ler 650/750 civarında satılıyor.
Nerede toplanıyorsunuz. Gaming gecesinde sitede yüklenme çok oluyor ekran kartını oradan almıştım ancak son gaming gecesinde ram ve işlemciyi almak istememe rağmen alamadım site çöktü

anakart konusunda kararsız kaldığım için buraya açtım konuyu. Mereye açmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz oradan ilerlerim
Toplama Bilgisayar adlı kategoride açarsanız daha iyi olur ancak artık konuyu açtığınız için bir daha açmanıza gerek yok, sadece uyarmak amaçlı söyledim, yoksa buranın bir moderatörü veya yöneticisi değilim. Ayrıca merak ettiğim bir şey var, anakart konusunda kararsız kalmışsınız ama konunun içerisinde "anakart" kelimesi bile geçmiyor. Anakart konusunda kararsız kalsaydınız "Hangi anakartı almalıyım?" tarzında bir şey yazmanız gerekirdi.

Toplama Bilgisayar adlı kategoride açarsanız daha iyi olur ancak artık konuyu açtığınız için bir daha açmanıza gerek yok, sadece uyarmak amaçlı söyledim, yoksa buranın bir moderatörü veya yöneticisi değilim. Ayrıca merak ettiğim bir şey var, anakart konusunda kararsız kalmışsınız ama konunun içerisinde "anakart" kelimesi bile geçmiyor. Anakart konusunda kararsız kalsaydınız "Hangi anakartı almalıyım?" tarzında bir şey yazmanız gerekirdi.
Anlaşıldı bir daha sorum olduğunda o konunun içerisinden yardım isteyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,348
Üyeler
188,405
Son üye
huseyin58
Geri