Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistem Toplama: HDD Yerine İki SSD Kullanımı

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
SSD’ye kurunca banane kurulmicam mı diyor? Anlamadım saçma geldi ikiside depolama alanı değil mi sonuçta? Aktif olarak kullandığım bilgisayarda HDD’ye videolarım dışında hiçbirşey kurulu değil, minecraft,Photoshop,After effects,FL Studio vb. birçok şeyimde SSD kurulu üç yıldır bu şekilde kullanıyorum ne hiçbir sorun çıkarmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bahsettiğim 10.000 lira bütçe zaten anakart için geçerli
kısmen evet bazı programlar kendini ana diske kurar oyunlardan birtek mc yi biliyorum öyle olan vede çoğu program ve oyunlar belirli dosyalarını ana diske kurar oyunlarda save dosyaları log kayıtları gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Aqdaq
Ekran kartı ve 2 SSD girişi de gen5.
13 faz besleme ve wifi özelliği var bu paraya bu kadar dolusu yok.
COLORFUL marka hiç kullanmadım o yüzden biraz ön yargılıyım tanıdık markalardan şaşmak istemiyorum açıkçası, COLORFUL BATTLE Anakartın bios ayarları falan elverişli mi? Veya herhangi bir tecrübeniz var mı?

kısmen evet bazı programlar kendini ana diske kurar oyunlardan birtek mc yi biliyorum öyle olan vede çoğu program ve oyunlar belirli dosyalarını ana diske kurar oyunlarda save dosyaları log kayıtları gibi
Dostum HDD olmayan bir sistemde mecbur olarak SSD’ye kurar mantıken yanlış mıyım?

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
COLORFUL marka hiç kullanmadım o yüzden biraz ön yargılıyım tanıdık markalardan şaşmak istemiyorum açıkçası, COLORFUL BATTLE Anakartın bios ayarları falan elverişli mi? Veya herhangi bir tecrübeniz var mı?

Dostum HDD olmayan bir sistemde mecbur olarak SSD’ye kurar mantıken yanlış mıyım?
doğrudur dostum fakat bu dediğim dosyalar çok fazla yer kaplamaz diğer ssd ye kurduğun program sayısına bağlı olarak en fazla 25-30gb tutar

Satriani

80+ Silver
SSD’ye kurunca banane kurulmicam mı diyor? Anlamadım saçma geldi ikiside depolama alanı değil mi sonuçta? Aktif olarak kullandığım bilgisayarda HDD’ye videolarım dışında hiçbirşey kurulu değil, minecraft,Photoshop,After effects,FL Studio vb. birçok şeyimde SSD kurulu üç yıldır bu şekilde kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkarmadı.

bahsettiğim 10.000 lira bütçe zaten anakart için geçerli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,290
Üyeler
172,815
Son üye
islamalc
Top Bottom