HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,969
16x9 4k yerine geniş alın 21x9 veya 49 inç Samsunglar gibi.Monitör bulamıyorum linkini atarmısınız
16x9 4k yerine geniş alın 21x9 veya 49 inç Samsunglar gibi.Monitör bulamıyorum linkini atarmısınız
Link atarmısınız bide tahminen nekadar dır onlar16x9 4k yerine geniş alın 21x9 veya 49 inç Samsunglar gibi.
Link atarmısınız bide tahminen nekadar dır onlar
Örneğin:Link atarmısınız bide tahminen nekadar dır onlar
Ya yanarsa bide ben hem fps hem hikaye oyunları için bakıyorumÖrneğin:
![]()
Samsung Odyssey OLED G9 49" LS49DG912SUXUF (S49DG912S) Monitör
Samsung Odyssey OLED G9 49" LS49DG912SUXUF (S49DG912S) Monitör S49DG912SU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu da 21x9:
![]()
LG UltraGear 34GS95QE-B Monitör
LG UltraGear 34GS95QE-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Dell Alienware 34 AW3425DW Monitör
Dell Alienware 34 AW3425DW Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
OLED HARİCİ MONİTÖR BAKMA 9080 XT YE.
Oled FPS için. Oled harici almak saçmalık diger panellerin gecikmesi en ucuz oledin 3 4 katı...Ya yanarsa bide ben hem fps hem hikaye oyunları için bakıyorum
FPS icin öneriniz varmıdır
Büyük monitör arıyorum kucuk arasam 2 k bakardım kucuk monitör hikaye için 4 k yı belli etmeye bilirÖrneğin:
![]()
Samsung Odyssey OLED G9 49" LS49DG912SUXUF (S49DG912S) Monitör
Samsung Odyssey OLED G9 49" LS49DG912SUXUF (S49DG912S) Monitör S49DG912SU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu da 21x9:
![]()
LG UltraGear 34GS95QE-B Monitör
LG UltraGear 34GS95QE-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Dell Alienware 34 AW3425DW Monitör
Dell Alienware 34 AW3425DW Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
OLED HARİCİ MONİTÖR BAKMA 9080 XT YE.
Ramlerde ışık mışık aramıyorum zaten kule tipi soğutucuda dolayı düşük profilli düz ram bakıyorum geçen gün tanesine 4-5k bayılacağım orası kesinEvet gayet iyi olur bu ikili.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ramler 10k olmuş 3 katına çıkmış....
Anakart baktin mi indirimde gelirse guzel bir şey alinabilir b850 veya x870.
49 inç küçük mü hahahahaBüyük monitör arıyorum kucuk arasam 2 k bakardım kucuk monitör hikaye için 4 k yı belli etmeye bilir
34 var ona dedim49 inç küçük mü hahahaha
49 gayet buyuk49 inç küçük mü hahahaha
ASROCK ASLA ALMA. Voltaj fazlalığından işlemci yakıyor.Ramlerde ışık mışık aramıyorum zaten kule tipi soğutucuda dolayı düşük profilli düz ram bakıyorum geçen gün tanesine 4-5k bayılacağım orası kesin
Anakartta kimisi b650 al diyor, kimisi farklı. Eski sistemde Asrock B650E Steel Legend vardı ama anakartta bir şey eksikti gibi hissiyat veriyordu.
49 inç Samsung alırım ben sende onu al.34 var ona dedim
49 gayet buyuk
Hangi modeli colorful asrocktan önce colorful almayı düşünüyordum beyaz bulamamıştımASROCK ASLA ALMA. Voltaj fazlalığından işlemci yakıyor.
B650 de olur fiyat ucuz olsun dersen.
Colorful kullanır mısın uygun fiyata sağlam anakartlar satıyor.
49 inç Samsung alırım ben sende onu al.
240 Hz olanımı 144 Hz olanımıASROCK ASLA ALMA. Voltaj fazlalığından işlemci yakıyor.
B650 de olur fiyat ucuz olsun dersen.
Colorful kullanır mısın uygun fiyata sağlam anakartlar satıyor.
49 inç Samsung alırım ben sende onu al.
144 30k ya uygun. 240hz olani 40k ya bulursan olur yoksa 50k verilmez 144hz olur.240 Hz olanımı 144 Hz olanımı
Bu.Hangi modeli colorful asrocktan önce colorful almayı düşünüyordum beyaz bulamamıştım