Neler Yeni

Sistem Toplama önerileriniz

yigityi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yigit
Halihazırda 34" ve 27" iki monitörüm mevcut, PSU var, 1650 ekran kartı da var. Bunun dışında kalan sistemim kötü değiştirmek istiyorum. Video düzenleme işlemleri için kullanacağım. Amazondan aşağıda belirttiğim sistemi sipariş verdim. Bu gün işlemci soğutucusu hariç kargo elime ulaşacak. Sistemi toplam 23k ya aldım. İleride ihtiyaç olursa ekran kartını da değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an kararsız kaldığım kısım acaba hazır ekran kartlı bir sistem mi alsam. Pc hocası birkaç gün önce 30k ya sistem topladı ekran kartı dahil. Benzer bir sistem gene vatanda vardı. Aldığım sistemde işlemci, ram, SSD satılan hazır sistemlere göre daha iyi. Bu konuda kararsız kalıyorum. Sizin öneriniz nedir şimdiden teşekkürler.

CPU: AMD Ryzen 5 7600X
Anakart: ASUS, PRIME B650M-K Anakart
Ram: CORSAIR Vengeance RGB DDR5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36
SSD: Samsung 990 PRO Heatsink M.2
Soğutucu: Arctic Freezer 36
Kasa: GAMEFORCE LIQUID BEYAZ 7x120mm RGB Fanlı Kumandalı ve Kontrolcülü ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
1650 ekran kartı bu pcye uygun durmuyor gibi. Video düzenlemek istiyorsanız 30-40 serisine yönelin ayrica direkt hazir sistem alin daha iyi ve daha uyguna gelir.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Ferhat Bilgi
Halihazırda 34" ve 27" iki monitörüm mevcut, PSU var, 1650 ekran kartı da var. Bunun dışında kalan sistemim kötü değiştirmek istiyorum. Video düzenleme işlemleri için kullanacağım. Amazondan aşağıda belirttiğim sistemi sipariş verdim. Bu gün işlemci soğutucusu hariç kargo elime ulaşacak. Sistemi toplam 23k ya aldım. İleride ihtiyaç olursa ekran kartını da değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an kararsız kaldığım kısım acaba hazır ekran kartlı bir sistem mi alsam. Pc hocası birkaç gün önce 30k ya sistem topladı ekran kartı dahil. Benzer bir sistem gene vatanda vardı. Aldığım sistemde işlemci, ram, SSD satılan hazır sistemlere göre daha iyi. Bu konuda kararsız kalıyorum. Sizin öneriniz nedir şimdiden teşekkürler.

CPU: AMD Ryzen 5 7600X
Anakart: ASUS, PRIME B650M-K Anakart
Ram: CORSAIR Vengeance RGB DDR5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36
SSD: Samsung 990 PRO Heatsink M.2
Soğutucu: Arctic Freezer 36
Kasa: GAMEFORCE LIQUID BEYAZ 7x120mm RGB Fanlı Kumandalı ve Kontrolcülü ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası
Bana soracak olursanız tek tek toplamak her türlü karsız bi iş ha çok uyguna her parçayı kıstırırsanız evet düşünülebilir ama çok uyguna çok yüksek kasalar çıkıyor bence bekleyip dediğiniz gibi pch 29 bine 7700xt sistem yaptı mesela veyahut İncehesap gaming gecesinde rx7800xt li sistem yine 29 bine çıktı bu fiyat bandına yakın yine 4070 veya 4070 süper sistem de çıkabilir tabi karar sizin ama bu kadar uyguna sistem çıkarken sizin ek olarak toplayarak almanız cebinize zarar gibi hem kurulum aşamasında hem de sistemi tek tek uygun bulma aşamasında baya bi yoracak gibi ben de ilk etapta kaliteli kendim toplayayım diyordum ddr4 en uygun istediğim sistem 30 bini geçiyordu bu fiyatlara ddr5 sistemler var çok kaliteli karar sizin şimdiden hayırlısı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca video falan düzenleyecekseniz eğer nvidia ekran kartlarına bakmanızı öneririm amd ekran kartı ile de düzenlersiniz ama nvidia daha rahat yapıyormuş bu tarz işleri teknolojisi daha gelişmiş bi teknolojiymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,667
Üyeler
163,534
Son üye
seneranli
Top Bottom