Sistem toplamama yardım edermisin

Reaksiyon skoru
71
Bütcem 45 k 50k arası belki 55 k ya bile çıkabilirim hazır toplama fark etmez ekran kartı Nvidia 5000 serisinden olursa güzel olur şimdiden teşekkürler

Sağol hocam ama monitör ekipman falan dahil
onu başta belirtmeniz lazım sistem için bütçe bu monitör ekipman için bu toplam şu diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rami 6000 mhz yap al

49k toplam kalanada ekipman dizersin 55 e getirisin

Sağol hocam ama monitör ekipman falan dahil
https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/
1751916739236.webp

Soğutucuya çok güvenme 9600x için
https://www.hepsiburada.com/aoc-q27...st-ips-hdr10-oyuncu-monitoru-p-HBCV00007F58EM

Kasa monitör 52K yapıyor 3K ile bir klavye yada 2k 1k klavye mouse alırsın

CL30 ram taksa ölürler ekran kartının fiyatına bakıldığında pekte anlamlı sayılmaz kasası güzel
hocam maalesef hazir sistemler oyle bir sey ki sanki bilesenler sadece islemci ve ekran karti gibi yapiyorlar. 60kya a serisi anakartli hazir sistem gordum, 16gb ramli sistem gordum cidden eskisi gibi degil

hocam maalesef hazir sistemler oyle bir sey ki sanki bilesenler sadece islemci ve ekran karti gibi yapiyorlar. 60kya a serisi anakartli hazir sistem gordum, 16gb ramli sistem gordum cidden eskisi gibi degil
Acı verici bir an önce sistemimi dizmek istiyorum bankada duran para da çöp oluyor alacağım ürünlerinde fiyatları gün geçtikçe artıyor dün 50kya dizdiğim şey şuan 53k :D

Acı verici bir an önce sistemimi dizmek istiyorum bankada duran para da çöp oluyor alacağım ürünlerinde fiyatları gün geçtikçe artıyor dün 50kya dizdiğim şey şuan 53k :D
1 ay once 35k bandina 5060ti 16g aliniyordu suan minimum 41k. Ay sonu gibi alacagim umarim fiyatlar daha da hoplamaz yoksa is cok sıkıntıya girecek ama gidisat hic iyi degil maalesef her gun zam geliyor

1 ay once 35k bandina 5060ti 16g aliniyordu suan minimum 41k. Ay sonu gibi alacagim umarim fiyatlar daha da hoplamaz yoksa is cok sıkıntıya girecek ama gidisat hic iyi degil maalesef her gun zam geliyor
Armağan ediyorum bize :(

fiyatlar dahada artacak

Geri