Donanım Arşivi'ni bekle. Zaten çıkmak üzere.5000 TL bütçem var game garajdanmın toplıyım yoksa donanım arşivimi bekliyim bide yeni toplamayı ne zaman atar sizce
çok bilmiyorumda da sitem ve donanım arşivin konusu nedir görüp bilmeden yazdım kusura bakmayınDonanım Arşivi'ni bekle. Zaten çıkmak üzere.
O arada da GameGaraj stokları yenilenir, dolar biraz daha iniş yaşar.
DA sistemini almazsan/alamazsan, GameGaraj'dan alırsın.
çok yeşekür ederim adamsınyarın akşam 6'da donanım arşivi atacak video
sağolunDonanım Arşivi yeni sistemini bekler derim.
Donanım Arşivi YouTube kanalı var, @Abdullah Hacıgül 'ün anlatımıyla teknoloji içerikli videolar yayınlanıyor.çok bilmiyorumda da sitem ve donanım arşivin konusu nedir görüp bilmeden yazdım kusura bakmayın
sen varya adamın dibisin çoksağol kıralDonanım Arşivi YouTube kanalı var, @Abdullah Hacıgül 'ün anlatımıyla teknoloji içerikli videolar yayınlanıyor.
Donanım Arşivi sistemleri var, yayınlandığı zaman F/P olarak en iyi seçeneklerden oluyor.
İşte bu sistemlere "DA Sistemi" diyoruz, Donanım Arşivi Sistemi.
Yakın zamanda da "DA Sistem" dediğimiz yeni bir sistem çıkacak. F/P sistem.
Fiyatı da senin bütçene uyacaktır. Onu alabilirsin.
Kral yarın intelin 10. Nesil işlemcilerini denediği bir video atıcak diye biliyorumyarın akşam 6'da donanım arşivi atacak video
Kendin topla istiyosan sana yardımcı olabilirim 1650 Super li yada 1660 lı güzel bi pc toplama na yardımcı olurum5000 TL bütçem var game garajdanmın toplıyım yoksa donanım arşivimi bekliyim bide yeni toplamayı ne zaman atar sizce
DA yeni sistem instagramda paylasilan hikayedeki görsele göre senin bütçeni aşacaktır sanırım5000 TL bütçem var game garajdanmın toplıyım yoksa donanım arşivimi bekliyim bide yeni toplamayı ne zaman atar sizce
ben 4000 4500 tl arası hem oyun hem yayın pc si toplamak istiyoeum yardımcı olursan sevinirim. özellikle ekran kartı konusunda bilgi verirsen seviinirim ben inno3d 1660 süper düşünüyorum değer mi buna senin fikrin nedir acaba?Kendin topla istiyosan sana yardımcı olabilirim 1650 Super li yada 1660 lı güzel bi PC toplama na yardımcı olurum
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi