Hayırlı olsun.Arkadaşlar işlemci ve RAM tamamdır yavaş yavaş topluyorum alırım bir H.O Önerilere açığım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.Arkadaşlar işlemci ve RAM tamamdır yavaş yavaş topluyorum alırım bir H.O Önerilere açığım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
B660 Tomahawk fiyat düşmesini bekleyeceğim hocam. Ekran kartı gaming gecesinden 3060 düşürmeye çalışacağım. Kasa MSI VELOX 100P Airflow düşünüyorum.Diğer parçalarda kararınızı ne verdiniz?
Ayrıca hayırlı olsun.
Bence sağlam fiyatları düşecek. Ama benim almamı bekliyor. Ben ne zaman alırsam o zaman fiyat çakılacak. Mesela i5 11400f işlemcisinin çok uygun fiyatlı olmasının sebebi benim. Çünkü ben aldım ve fiyatları çakıldı.H.O keşke fiyatlarda ideal bir seviyede olsa, şuan zorlanmadan işlemciye 4000 TL ödüyorsun belki de ucu ucuna alıyorsun bilemem ama kesinlikle fiyatının zerresini hak etmiyor şuan, her neyse. Hayırlı olsun.
3 3100 kullanan bneArkadaşlar işlemci ve RAM tamamdır yavaş yavaş topluyorum alırım bir H.O Önerilere açığım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlısı olsun. Baya güzele benzeyecek gözüküyor. VELOX zaten baya şatafatlı gözüküyor.B660 Tomahawk fiyat düşmesini bekleyeceğim hocam. Ekran kartı gaming gecesinden 3060 düşürmeye çalışacağım. Kasa MSI VELOX 100P Airflow düşünüyorum.