Neler Yeni

Sistem Toplayacağım Fakat Neleri Almalıyım Bilmiyorum

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Amazon üzerinden almayı deneyebilirsin sıkıntı çıksa bile amazon yardımcı olur çünkü 22k'ya rtx 3070 alınabiliyoken 1660 super parana yazık
bro elimizde bir kredi kartı yok banka kartlarına taksit falan oluyorsa söylediğini düşünebilirim amazon buraya getiriyor olması lazım aliexpress getiriyor adamı çok zorluyor ama getiriyor amazonu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon üzerinden almayı deneyebilirsin sıkıntı çıksa bile amazon yardımcı olur çünkü 22k'ya rtx 3070 alınabiliyoken 1660 super parana yazık
haklıymışsın bu arada amazona bakıyorum şuan az önce 3000 tl daha ucuza 3070 li bir sistem gördüm

aga daha önce amazondan bir şey almadığım için soruyorum sipariş sayısı gibi detaylar varmı aliexpressdeki gibi hani güvenebilir miyim satıcıya?

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
bro elimizde bir kredi kartı yok banka kartlarına taksit falan oluyorsa söylediğini düşünebilirim amazon buraya getiriyor olması lazım aliexpress getiriyor adamı çok zorluyor ama getiriyor amazonu bilmiyorum

haklıymışsın bu arada amazona bakıyorum şuan az önce 3000 TL daha ucuza 3070 li bir sistem gördüm

aga daha önce amazondan bir şey almadığım için soruyorum sipariş sayısı gibi detaylar varmı aliexpressdeki gibi hani güvenebilir miyim satıcıya?
öyle bişey yok amazonda. güvenip güvenemiceğin satıcıya bağlı satıcı doğrudan amazonun kendisiyle açık ara alışveriş yapabilceğin en iyi yer. satıcı amazon değilse ve sorun yaşasan bile amazon destek oluyor yinede uğraştığına değmez almadan önce satıcıyı araştır

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
öyle bişey yok amazonda. güvenip güvenemiceğin satıcıya bağlı satıcı doğrudan amazonun kendisiyle açık ara alışveriş yapabilceğin en iyi yer. satıcı amazon değilse ve sorun yaşasan bile amazon destek oluyor yinede uğraştığına değmez almadan önce satıcıyı araştır
gümrük sıkıntıları var ama ya sanırım aldığın ürünün kendisine göre değil burdaki değerine göre kesiyorlar yani bi bilgisayar parası daha gümrük verebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,380
Üyeler
166,366
Son üye
KaanEfeVR
Top Bottom