ekran kartını 2.el 16 ay garantili olarak 4.5k ya aldım diğerleri muhtemelen 0 olacak ve belirttiğim parçalar tam kafa kafaya geliyor bütçemeBütçen ne? Sıfır mı olacak 2. el olabilir mi?
o işlemci 3600 mhz ram desteklemiyor kiAsus Prime B550M-K AMD B550 4800 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart
16gb 3600 mhz lg 18 ram olacak
AMD RYZEN 5600
ASUS DUAL 6600XT EKRAN KARTI
O Fiyata RTX 2070 Alabilirdin.. keşke danışsaydınekran kartını 2.el 16 ay garantili olarak 4.5k ya aldım diğerleri muhtemelen 0 olacak ve belirttiğim parçalar tam kafa kafaya geliyor bütçeme
6-7k bandı biraz ekran kartını piyasada çok minnig kartı var diye bildiğim birisinden asus markasına ve garantisine tav olarak aldımO Fiyata RTX 2070 Alabilirdin.. keşke danışsaydın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğerleri için bütçen nedir
o işlemci 3600 mhz ram desteklemiyor ki
3200 mhz cl 16 ram tercih edebilirsin
Miningli rtx 2070 bile değerdi.. Ayrıca bunlar tamam da PSU ve SSD dahil mi fiyata? eklememişsiniz çünkü6-7k bandı biraz ekran kartını piyasada çok minnig kartı var diye bildiğim birisinden asus markasına ve garantisine tav olarak aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
o işlemci 3600 mhz ram desteklemiyor ki
3200 mhz cl 16 ram tercih edebilirswal
650 WAT BRONZ PSU VE SSD ' M Kendimde mevcut şuan eksik parçalar ram + anakart + işlemci yani toplamak zorken PCI 4.0 lı bir şey olsun diye uğraşıyorum zorluyorum açıkçasıMiningli rtx 2070 bile değerdi.. Ayrıca bunlar tamam da PSU ve SSD dahil mi fiyata? eklememişsiniz çünkü
Yetiyorsa paylaştıklarını al gitsin zaten sıfır alacaksın650 WAT BRONZ PSU VE SSD ' M Kendimde mevcut şuan eksik parçalar ram + anakart + işlemci yani toplamak zorken PCI 4.0 lı bir şey olsun diye uğraşıyorum zorluyorum açıkçası
sende anakarttan kısıp b450 ye yönelmeli miyim yada işlemcide r5 3600x ler ile nasıl olur yorumunu merak ettim ve ram tavsiyen varsa alabilirimYetiyorsa paylaştıklarını al gitsin zaten sıfır alacaksın
B450 anakartlarda PCI 4.0 yok diye biliyorum emin değilim ama ayrıca 5600 alabiliyorsan 5600 alsende anakarttan kısıp b450 ye yönelmeli miyim yada işlemcide r5 3600x ler ile nasıl olur yorumunu merak ettim ve ram tavsiyen varsa alabilirim