- Bütçe
- 3240
tavsiyen için teşşekür ederim çok oynayan birisiyim ve bütçem çok dar ssd alırsam depolama yetmez <3Uyumludur. Fakat sistemin hızlı çalıştığını hissetmeniz için bir ssd almanız iyi olabilir
120gb lık ssd alsanız sadece windowsu kurmak için yeterli olur. Ekstra olarak söylüyorum HDD duracak.tavsiyen için teşşekür ederim çok oynayan birisiyim ve bütçem çok dar ssd alırsam depolama yetmez <3
Bütçesi yok arkadaşımızın ssd almasada olur120gb lık ssd alsanız sadece windowsu kurmak için yeterli olur. Ekstra olarak söylüyorum HDD duracak.
İleride bütçesi olunca alırsa iyi olur o zaman 200-300 lira arası bir şey olması lazım şimdi baştan almak zorunda değil zatenBütçesi yok arkadaşımızın ssd almasada olur
hiLevel 120gb var 220tl olurmu ? 200tl artar bütçe okullar açılanaca çalışıcağım 1200tl eksik 2000 küsür var120gb lık ssd alsanız sadece windowsu kurmak için yeterli olur. Ekstra olarak söylüyorum HDD duracak.
Evet katılıyorumİleride bütçesi olunca alırsa iyi olur o zaman 200-300 lira arası bir şey olması lazım şimdi baştan almak zorunda değil zaten
O ssd bile olsa HDD nin neredeyse 10 katı performans veriyor aradaki farkı videolarla görebilirsiniz. 1:30 dakikada açılan bilgisayar 10-15 saniyede açılıyor ve aynı zamanda bilgisayardaki deneyiminiz de hızlanıyor. Ne kadar düşük bütçeli bir bilgisayar kullanırsanız kullanın ssd sizi hız hissi açısından üst seviyeye taşır. O yüzden siz HDD li sistemi toplayın. Ondan sonra paranız olunca bir ssd takınhiLevel 120gb var 220tl olurmu ? 200tl artar bütçe okullar açılanaca çalışıcağım 1200tl eksik 2000 küsür var
şuan kullandım leptop ta ssd artı hhd var bazen hhd kuruyordum ssd lazım oluncu dediğin gibi çok fark varO ssd bile olsa HDD nin neredeyse 10 katı performans veriyor aradaki farkı videolarla görebilirsiniz. 1:30 dakikada açılan bilgisayar 10-15 saniyede açılıyor ve aynı zamanda bilgisayardaki deneyiminiz de hızlanıyor. Ne kadar düşük bütçeli bir bilgisayar kullanırsanız kullanın ssd sizi hız hissi açısından üst seviyeye taşır. O yüzden siz HDD li sistemi toplayın. Ondan sonra paranız olunca bir ssd takın
Laptopu kullanmayacaksanız o SSD yi alacağınız bilgisayara takabilirsiniz.şuan kullandım leptop ta ssd artı hhd var bazen hhd kuruyordum ssd lazım oluncu dediğin gibi çok fark var