Sistem topluyorum yardımınza ihtiyacım var

Katilh

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3240

ASUS STRIX RX 470 EKRAN KARTI​

Intel Core i5-3470 1155Pin İşlemci​

ECS H61H2-M13 V2.0 1155 PİN DDR3 ANAKART​

Crucial Ballistix Sport XT 8GB 1600MHz DDR3 Ram​

zalman z3 plus kasa

XILENCE XP400 400W 120MM FAN PSU​

wd blue 1tb HDD​

Bunlar uyumulumudur acaba hepsi 2.el toplam 3240TL ediyor İşlemci birçok AMD ryzen serisi ile denk videolarına baktığım kadar destekleriniz için şimdiden thk teşşekkür ederim​

Uyumludur. Fakat sistemin hızlı çalıştığını hissetmeniz için bir ssd almanız iyi olabilir

tavsiyen için teşşekür ederim çok oynayan birisiyim ve bütçem çok dar ssd alırsam depolama yetmez <3
120gb lık ssd alsanız sadece windowsu kurmak için yeterli olur. Ekstra olarak söylüyorum HDD duracak.

Bütçesi yok arkadaşımızın ssd almasada olur
İleride bütçesi olunca alırsa iyi olur o zaman 200-300 lira arası bir şey olması lazım şimdi baştan almak zorunda değil zaten

Arkadaşlar teşşekür ederim çoğu sosyal forumları sizin kadar destekçi olmadı​

hiLevel 120gb var 220tl olurmu ? 200tl artar bütçe okullar açılanaca çalışıcağım 1200tl eksik 2000 küsür var
O ssd bile olsa HDD nin neredeyse 10 katı performans veriyor aradaki farkı videolarla görebilirsiniz. 1:30 dakikada açılan bilgisayar 10-15 saniyede açılıyor ve aynı zamanda bilgisayardaki deneyiminiz de hızlanıyor. Ne kadar düşük bütçeli bir bilgisayar kullanırsanız kullanın ssd sizi hız hissi açısından üst seviyeye taşır. O yüzden siz HDD li sistemi toplayın. Ondan sonra paranız olunca bir ssd takın

O ssd bile olsa HDD nin neredeyse 10 katı performans veriyor aradaki farkı videolarla görebilirsiniz. 1:30 dakikada açılan bilgisayar 10-15 saniyede açılıyor ve aynı zamanda bilgisayardaki deneyiminiz de hızlanıyor. Ne kadar düşük bütçeli bir bilgisayar kullanırsanız kullanın ssd sizi hız hissi açısından üst seviyeye taşır. O yüzden siz HDD li sistemi toplayın. Ondan sonra paranız olunca bir ssd takın
şuan kullandım leptop ta ssd artı hhd var bazen hhd kuruyordum ssd lazım oluncu dediğin gibi çok fark var

şuan kullandım leptop ta ssd artı hhd var bazen hhd kuruyordum ssd lazım oluncu dediğin gibi çok fark var
Laptopu kullanmayacaksanız o SSD yi alacağınız bilgisayara takabilirsiniz.

Geri