Çözüldü✓ Sistem yükseltme tavsiyesi

Ardasan

80+
Reaksiyon skoru
91
Bütçe
28000
sıfır öneri yapabilirseniz daha iyi olur. ikinci el düşünmüyorum. teşekkür ederim.
bilgisayar özelliklerim şu şekilde:
GTX 1650 4 GB ekran kartı.
i5 10400F işlemci.
16 GB RAM.
500GB M.2 SSD.
Rampage X-horse 650W 80Plus Bronze .
Anakart B460M-A Pro (MS-7C88).

Son düzenleme:
3060 12GB ekran kartı yap örnek ilan olarak da bu
ana kartı değiştir am5 yap b650m-b modeli iyidir f/p olarak
işlemci olarak r7 7700 olabilir 2.el kardom örneğin bu ilan
tek parti 8gb ddr5 ram tak kardom geçici süreliğine örnek ilan bu
650 +80W psu besler bu sistemi kardom elinde ki ekran kartını cartı curtu satınca da 8 daha ram eklersin üstüne de psu yu 750W +80 model ile değiştirirsin ama bu piyasa da benim için en mantıklısı bu olurdu ama rtx olsun demezsen fiyatı aşağı çekebilirsin benim dediğimle 28.870TL yapıyor kardom sahibindende de pazarlık yaparsın net 28 bin TL'ye düşer kardom

3060 12GB ekran kartı yap örnek ilan olarak da bu
ana kartı değiştir am5 yap b650m-b modeli iyidir f/p olarak
işlemci olarak r7 7700 olabilir 2.el kardom örneğin bu ilan
tek parti 8gb ddr5 ram tak kardom geçici süreliğine örnek ilan bu
650 +80W psu besler bu sistemi kardom elinde ki ekran kartını cartı curtu satınca da 8 daha ram eklersin üstüne de psu yu 750W +80 model ile değiştirirsin ama bu piyasa da benim için en mantıklısı bu olurdu ama rtx olsun demezsen fiyatı aşağı çekebilirsin benim dediğimle 28.870TL yapıyor kardom sahibindende de pazarlık yaparsın net 28 bin TL'ye düşer kardom
sağolun sıfır öneri yapabilirseniz daha iyi olur

sağolun sıfır öneri yapabilirseniz daha iyi olur
kardom 0 ürün alacaksan alma bence kardo 2.el temiz ürün alıp daha üst segment pc yaparsın diğer türlü bunun da altında olur sistemin değmez yani

tmmdır teşekkür ederim.
kardom demeyi unuttum ramler ve anakartı 0 alabilirsin zaten sadece işlemci ile ekran kartı 2.el o kadar kaldı ki işlemci zaten kolay kolay bozulmuyor ekran kartına da dikkatli alırsın kardom furmark testine falan bakıp o da akar yani ileride para toplayınca kartını RX9070XT bile yapsan işlemcin boğulmaz en azından kardom

sağolasın
kardom demeyi unuttum ramler ve anakartı 0 alabilirsin zaten sadece işlemci ile ekran kartı 2.el o kadar kaldı ki işlemci zaten kolay kolay bozulmuyor ekran kartına da dikkatli alırsın kardom furmark testine falan bakıp o da akar yani ileride para toplayınca kartını RX9070XT bile yapsan işlemcin boğulmaz en azından kardom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,827
Üyeler
189,926
Son üye
hex0ac
Geri