Civan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- civan memiş
Intel® Core™2 Quad Q9550 işlemci ve sistem yükseltmesi.
Arkadaşlar, benim şu anki sistemim şu şekilde.
Anakart: Pegatron IPM41-D3. BU ANAKARTA 4+4 8 GB RAM BİOS GÜNCELLEMEDEN ÇALIŞIRMI
İşlemci: Intel Pentium E6600.
Ekran kartı: AMD Sapphire HD5450 512MB.
RAM: 3 GB DDR3 1333MHz.
Güç kaynağı: Sanırım 250W.
Depolama: 500 GB WD Blue HDD.
Bugün AliExpress'ten ıntel® core™2 Quad Q9550 bu işlemciyi sipariş ettim.
Anakartın OC özelliği yok. Bu yüzden OC yapamayacağım. Şu an takılı olan işlemci fanı Icehut 5059 diye bir fan. Sizce bu fan yeterli olur mu bu işlemciye?
Bir de işlemci geldiğinde RAM'i 6 GB yapacağım bu şekilde mesela PUBG-Mobile / GTA-5 / CS:GO bu oyunları oynatır mı? Ayriyeten 120 GB James Donkey'in SSD'sini alsam bir etkisi olur mu?
Başka ne önerirsiniz bu sistemi yükseltmek için ve PSU yeterli olacak mıdır? Şu an kullandığım işlemci 60W, yenisi 95W. 35W için PSU arttırmaya gerek olur mu?
Biraz uzun oldu ama idare edin.
Direkt yeni sistem topla uğraşma gibisinden şeyler söyleyecekler hiç yazmasın lütfen.
Arkadaşlar, benim şu anki sistemim şu şekilde.
Anakart: Pegatron IPM41-D3. BU ANAKARTA 4+4 8 GB RAM BİOS GÜNCELLEMEDEN ÇALIŞIRMI
İşlemci: Intel Pentium E6600.
Ekran kartı: AMD Sapphire HD5450 512MB.
RAM: 3 GB DDR3 1333MHz.
Güç kaynağı: Sanırım 250W.
Depolama: 500 GB WD Blue HDD.
Bugün AliExpress'ten ıntel® core™2 Quad Q9550 bu işlemciyi sipariş ettim.
Anakartın OC özelliği yok. Bu yüzden OC yapamayacağım. Şu an takılı olan işlemci fanı Icehut 5059 diye bir fan. Sizce bu fan yeterli olur mu bu işlemciye?
Bir de işlemci geldiğinde RAM'i 6 GB yapacağım bu şekilde mesela PUBG-Mobile / GTA-5 / CS:GO bu oyunları oynatır mı? Ayriyeten 120 GB James Donkey'in SSD'sini alsam bir etkisi olur mu?
Başka ne önerirsiniz bu sistemi yükseltmek için ve PSU yeterli olacak mıdır? Şu an kullandığım işlemci 60W, yenisi 95W. 35W için PSU arttırmaya gerek olur mu?
Biraz uzun oldu ama idare edin.
Direkt yeni sistem topla uğraşma gibisinden şeyler söyleyecekler hiç yazmasın lütfen.