Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Yazmadığım vakitte yaşanan gelişmeleri iletiyim. RTX 3060 12Gb satın aldım ve sistemimle uyumu şahane oldu darboğaz vs söz konusu değil ferahladım resmen! Şimdi ise aklımda şöyle bir şey var ben KKTC de yaşıyorum türkiye ye git gelim çok ender yakın dönemde de gitmeyeceğim eşim dostum da yok. O yüzden bilgisayar parçalarını buradaki yerel teknoloji mağazalarından gerçekleştiriyorum. m2 ssd alma düşüncelerim var ama hangisi daha mantıklı bilemedim size 2 seçenek sunacağım bana mantıklı bir sonuç bulursanız çok sevinirim. (Fiyatların KKTC yerel fiyatları olduğunu unutmayın lütfen ve burada çeşitlilik türkiyedeki gibi sınırsız değil)
1. Samsung 970 Evo Plus 1TB 3500MB/3300MB/s NVMe M2 SSD Disk 115 Dolar'a satılıyor
2. Patriot Viper VP4300 Lite 1TB 7400/6400MB/s NVMe M.2 SSD Disk. 119 Dolar'a satılıyor
Anakartımı göz önünde bulundurarak sizce hangisini almam daha mantıklı?
DİP NOT TÜRKİYE'DEN KKTC YE POSTA YOLUYLA PARÇA GELMİYOR EN AZINDAN TEKNOSA VATAN İTOPYA GİBİ ŞİRKETLER YOLLAMIYOR. ANCA BİREYSEL BİR İNSAN GİDİP POSTANEYE ADIMA YOLLAYABİLİR. BUNU YAPACAK BİR YER DE YOK.