Neler Yeni

Sistemde oyundan atmalar çoğaldı destek gerek

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Yok kanka benim parçalar hepsi sıfır ram daha 5 günlük falan sadece ekran kartı işlemci degistiricem olmadı
Ekran kartı iade talebinde bulun eğer yüksek fiyata aldıysan.
Şu ana kadar gördüğüm 5. 6500XT vakasısın, saf güç her şey değil ne yazık ki özellikle şu PCIE 4.0 olayı yüzünden baya sorun yaşayan var. Diğerlerini çözelim de kart bir şekilde olur.

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
Arkadaşlar kaç gündür canımı sıkan bir durum vardı ve şuan katlanarak artıyor valorantta oyundan hata vermeden tak diye pc oyun atıyordu şimdide tak diye forza horizon 4 ten attı atmadan öncede valorantta fps düşüyor atıyor forzada fps 120 den 90 Lara düşüp donuyor ve atıyor şuan ekran kartına furmark yapıyorum sorun neyden bir türlü çözemedim geçen ekran kartı driver çöktü ondan sonra bu olaylar patlak verdi ve rx 6500xt ekran kartım suan 68 70 derece normal diye düşünüyorum ekran kartı için garanti talebinde bulundum bu hataları başka bir donanım yol açıyor olabilir mi acaba
forza horizon 4 oyununu kafaya takmayın o olay oyunun kendisinden kaynaklanıyor 10-15 dakika sonra direkt kapanıp masaüstüne dönüyor onun çözümü şu şekilde görev yöneticisini açın ve windows gezginini devredışı bırakın evet başlat menüsü kaybolacak ama oyunda kapanma olmayacak oyundan çıkmak isterseniz tekrar windows gezginini aktif edin başlat menüsü gelecektir.

diğer sorunlarınız için bir şey diyemem kartınızı garantiye yollayın tabi ama forza horizon 4 için çözüm bu

Can...

80+ Platinum
forza horizon 4 oyununu kafaya takmayın o olay oyunun kendisinden kaynaklanıyor 10-15 dakika sonra direkt kapanıp masaüstüne dönüyor onun çözümü şu şekilde görev yöneticisini açın ve windows gezginini devredışı bırakın evet başlat menüsü kaybolacak ama oyunda kapanma olmayacak oyundan çıkmak isterseniz tekrar windows gezginini aktif edin başlat menüsü gelecektir.

diğer sorunlarınız için bir şey diyemem kartınızı garantiye yollayın tabi ama forza horizon 4 için çözüm bu
Normalde olmayan bişey di hocam oyunum orijinal aynısı valorantta oluyordu şimdi xmp kapadım düzeldi gibi bişey olmadı olmaz inşallah

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
Normalde olmayan bişey di hocam oyunum orijinal aynısı valorantta oluyordu şimdi xmp kapadım düzeldi gibi bişey olmadı olmaz inşallah
ben onu windows xbox ile indirip oynuyordum ve bu sorun orada da var çözümünü bu sekilde hallettim egerki devam ederse size önerdigim yolu deneyin umarım sorununuz çözülür

Can...

80+ Platinum
ben onu windows xbox ile indirip oynuyordum ve bu sorun orada da var çözümünü bu sekilde hallettim egerki devam ederse size önerdigim yolu deneyin umarım sorununuz çözülür
Xmp kapatınca düzeldi hocam suanlik öyle bir sorun yok ne hikmetse bu olaylar yeni anakart yeni ramden sonra oldu ekran kartında driver çökmesi var ztn de oyundan atma xmp ile ilgiliymis heralde

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
Xmp kapatınca düzeldi hocam suanlik öyle bir sorun yok ne hikmetse bu olaylar yeni anakart yeni ramden sonra oldu ekran kartında driver çökmesi var ztn de oyundan atma xmp ile ilgiliymis heralde
gözün aydın diyelim ozaman :)

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

Can...

80+ Platinum

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
Ucuz etin yahnisi yavan olur AMD saf güç diyenler fena komik

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
Emre Zengin
Geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

B450m s2h i takcamda geri sisteme fan portu rgb portu yetersiz geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendeki iki anakartıda satıp üst sevıyer bir b450 alcam birde ryzen 5 5500 yanınada rx 6500 xt yi satıp 1660ti alcam uyguna buldum bi tane
Ai Overclock Tuner D.O.C.P diye seçenek çıkması gerek ona tıklayıp altında açılan seçenekleri atarmısınız?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

Can...

80+ Platinum
Ai Overclock Tuner D.O.C.P diye seçenek çıkması gerek ona tıklayıp altında açılan seçenekleri atarmısınız?
4400 mhz ye kadar var ilerisi varmı hatırlamıyorum 2933 3000 birazdan atarım net

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
Emre Zengin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri