gpu 70 derece bu modelde fazla çünkü bende de xfx modeli var 60ı geçmiyorArkadaşlar kaç gündür canımı sıkan bir durum vardı ve şuan katlanarak artıyor valorantta oyundan hata vermeden tak diye pc oyun atıyordu şimdide tak diye forza horizon 4 ten attı atmadan öncede valorantta fps düşüyor atıyor forzada fps 120 den 90 Lara düşüp donuyor ve atıyor şuan ekran kartına furmark yapıyorum sorun neyden bir türlü çözemedim geçen ekran kartı driver çöktü ondan sonra bu olaylar patlak verdi ve rx 6500xt ekran kartım suan 68 70 derece normal diye düşünüyorum ekran kartı için garanti talebinde bulundum bu hataları başka bir donanım yol açıyor olabilir mi acaba
Problem halen devam ediyorsa 3200 MHZ de 3000 MHZ olarak kullanın hocam. Baktınız mouse filan kasmaya başladı 2933'e çekin.Anca fırsatım oldu hocam 3000 mhz de düzgün çalışıyordu eski ram de 3000mhz ye çektim forzada fps i etkilemiş 2400e cekmek 120 sabit alıyordum 80 lere düşüyor
3000 yaptım forzada rx 7 yapıyorum bitsin test sürüşü yapcamProblem halen devam ediyorsa 3200 MHZ de 3000 MHZ olarak kullanın hocam. Baktınız mouse filan kasmaya başladı 2933'e çekin.
Kasam Corsair spec delta birde biraz hava almayan yerde masa üstünde amagpu 70 derece bu modelde fazla çünkü bende de xfx modeli var 60ı geçmiyor
yine de de 5 derece fazla gibi, öncesinde de ısı yüksek miydi?3000 yaptım forzada rx 7 yapıyorum bitsin test sürüşü yapcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasam Corsair spec delta birde biraz hava almayan yerde masa üstünde ama
işlemcin r5 1600 af ,anakartın b450 miYaptım hocam sorun çözüldü sadece mhz deniyorum şuan hangisi daha iyi çalışacak diye
O donanımlarla rx 6500xt nin tam performansını alamazsın biliyorsun değil miB350f rog
Hmm olabilir çünkü Rami aldım ertesi gün olaylar başladı çünküBu arada ekran kartının driver çökmeleri de RAM den kaynaklı olabilir.
Biliyorum pci 4.0 yok ona etcegim masrafa bunu satar rx 6600 sistem alirimO donanımlarla rx 6500xt nin tam performansını alamazsın biliyorsun değil mi
Sistem bende ki sorunu anla diye yaptı heralde o driver olayınıBu arada ekran kartının driver çökmeleri de RAM den kaynaklı olabilir.