Başlığı düzeltin.
bütçem bu kadar da fazla yükseltemiyorumRx 580 8 gb versiyonları var onları tavsiye ediyorm ana kart b450m bulablrsin
Yoo benim arkadaş görev yöneticisinden foto atmıştı bana 1600 kullanıyor. Yukarda Ryzen 5 1600 SİX-Core yazıyor. Aşağıda çekirdekler kısmında 8 çekirde mantıksalda ise 16 yazıyor :/yoksa orjinal değerler 6 Çekirdek, 12 Thread.
bütçem bu kadar monitör mouse de alınca iyice azaldı yükseltemiyorumRx 580 8 gb versiyonları var onları tavsiye ediyorm ana kart b450m bulablrsin
Arada Şanslı kişilere çıkabiliyor 8 core 16 thread işlemciler ama resmi olarak 6 core 12 thread.Yoo benim arkadaş görev yöneticisinden foto atmıştı bana 1600 kullanıyor. Yukarda Ryzen 5 1600 SİX-Core yazıyor. Aşağıda çekirdekler kısmında 8 çekirde mantıksalda ise 16 yazıyor :/
ekran kartını RX 570 4GB yada GTX 1650 süper yap, kasanın bol fanlı olmasına özen göster.bütçem bu kadar monitör mouse de alınca iyice azaldı yükseltemiyorum
ne önerirsin?Kasanın hava akışı kötü. Önde hava alan hiçbir yer yok. Kasanı değiştir.
sistemi nerden topluyorsun ?ne önerirsin?
ben şimdi hazır sistemden kendime göre özelleştirdim orda kasayı nasıl değiştirebiliyozkasa olarak bunları tercih edebilirsin
buda var ama bütçeni aşabilirGamebooster GB-L06B USB3.0 Siyah Double Rıng Rgb Fan Meshed Fiyatı
Gamebooster GB-L06B USB3.0 Siyah Double Rıng Rgb Fan Meshed en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX Fiyatı
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com