- Konu Sahibi Konu Sahibi
İncehesap da pc hocasının e classı özelleştirdimsistemi nerden topluyorsun ?
İncehesap da pc hocasının e classı özelleştirdimsistemi nerden topluyorsun ?
sistemin linkini at bize biz yorumlayalım .ben şimdi hazır sistemden kendime göre özelleştirdim orda kasayı nasıl değiştirebiliyoz
GamePower Wraith 4x120mm ARGB Fan ARGB LED Bar Gaming ATX Kasakasa olarak bunları tercih edebilirsin
buda var ama bütçeni aşabilirGamebooster GB-L06B USB3.0 Siyah Double Rıng Rgb Fan Meshed Fiyatı
Gamebooster GB-L06B USB3.0 Siyah Double Rıng Rgb Fan Meshed en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX Fiyatı
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
link at dostum o toplama pcnin.GamePower Wraith 4x120mm ARGB Fan ARGB LED Bar Gaming ATX Kasa
Sharkoon TG4 RGB Temperli Cam Gaming Kasa
bunlar nasıl olur peki
ne önerirsin?
point blank lol oynuyacam reis zatenAyrıca monitörü 75hz lik daha ekonomik bişey alabilirsin çünkü 144hz fazla olur cs lol dışında oyunlarda 144hz fazla geldiği için ekranda yırtılmalar meydana gelir. Boşuna masraf yapmış olursun.
Anakart seçimini düzeltmen lazım 2133 Mhz destekeleyen anakarta 3000 Mhz ram takarsan cacık olur
https://www.incehesap.com/pch-e-cla...pchocasi&utm_medium=PCH&utm_campaign=pchocasi buyur kardeş ben özelleştirdim bunusistemin linkini at bize biz yorumlayalım .
Ben olsam 75hz tercih ederim. Üstüne artan parayı sistemin herhangi bir parçasına yatırabilirsin. Tabi senin kararın, başka bir oyun oynamak istersen sorun yaşayabilirsin.point blank lol oynuyacam reis zaten
Sharkoon kasayı tercih edebilirsin. Hava akışı diğerlerine göre çok daha iyi.https://www.incehesap.com/pch-e-cla...pchocasi&utm_medium=PCH&utm_campaign=pchocasi buyur kardeş ben özelleştirdim bunu