Çözüldü✓ Sisteme Boot Edememe Sorunu

2.resimde usb ikinci sırada görünüyor onu 1 e alın
dedigniz gibi yaptim hala siyah ekran veriyor kingston usb yi 1. siraya cektigimde bu sefer boot device priority bolumunde hdd gozukmuyor ama pc yi baslatirken girdigim boot menusunde gozukmeye devam ediyor
Post automatically merged:

Security sekmesinin altında olması lazım.
🤷‍♂️

@zcn_ sende de ayni anakart var anladigim kadariyla yardimci olur musun lutfen

Ekler

• harddisk drives.jpg
    harddisk drives.jpg
    460.1 KB · Hit: 21
  • bootdevice.jpg
    bootdevice.jpg
    341.8 KB · Hit: 18
  • security.jpg
    security.jpg
    273.4 KB · Hit: 15
Son düzenleme:
dedigniz gibi yaptim hala siyah ekran veriyor kingston usb yi 1. siraya cektigimde bu sefer boot device priority bolumunde HDD gozukmuyor ama PC yi baslatirken girdigim boot menusunde gozukmeye devam ediyor

🤷‍♂️

@zcn_ sende de ayni anakart var anladigim kadariyla yardimci olur musun lutfen
PC açılırken f8 ile boot menu'ye girip oradan flash belleği seçip boot etmeyi deneyin. Eğer olmazsa biosu sıfırlayın, default ayarlarla sorunsuz kurulması lazım.

PC açılırken f8 ile boot menu'ye girip oradan flash belleği seçip boot etmeyi deneyin. Eğer olmazsa biosu sıfırlayın, default ayarlarla sorunsuz kurulması lazım.
tesekkur ederim dediginizi yaptim hala daha ayni anakartta mi sikinti var acaba bios pilini tak cikar yaparak bir daha denesem olur mu sizce ve sizin anakartta security kisminda secure boot diye secenek var mi

tesekkur ederim dediginizi yaptim hala daha ayni anakartta mi sikinti var acaba bios pilini tak cikar yaparak bir daha denesem olur mu sizce ve sizin anakartta security kisminda secure boot diye secenek var mi
Secure boot kısmı anladığım kadarıyla sistemi açınca disklere ulaşmadan sorulması için atadığınız şifre. Biosa girip F5 ile biosu sıfırlayın (F5 değilse en son sekmede reset bios benzeri bir seçenek vardır). Yaptığınız herhangi bir ayardan dolayı usb boot edilemiyor olabilir.

Ekran karti bozukmus arkadaslar bugun iade ettim karti, tamirci baska ekran kartiyla takip deneyip boot ekranina gelebilmis benim karttaymis sikinti konu kilit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,955
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri