Yardım Sisteme uyumlu Ssd acil

YunusKyr

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
12
Merhaba beyaz sistem topluyorum
Colorful 5070
Asus b850a
7800x3d
Corsair 2x16 32 GB ram
Pek anlamıyorum Sizlerin yardımıyla buraya kadar geldim burada tekrar önerilerinizi bekliyorum sisteme uyacak ssd lazım 2 TB sorun çıkarmayacaksa bakabilirim eğer gereksiz 1 TB yeterde artar derseniz buna yöneleyim.

Merhaba beyaz sistem topluyorum
Colorful 5070
Asus b850a
7800x3d
Corsair 2x16 32 GB ram
Pek anlamıyorum Sizlerin yardımıyla buraya kadar geldim burada tekrar önerilerinizi bekliyorum sisteme uyacak ssd lazım 2 TB sorun çıkarmayacaksa bakabilirim eğer gereksiz 1 TB yeterde artar derseniz buna yöneleyim.
bütçe

1 tb ssd aaa kalite oyunlardan 3-4 tanesiyle doluyor artık. Almışken 2 tb bakmanız daha mantıklı. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Öneririm.

Sıfır Gen4 2 TB 9 bin civarı iyiden kötüye
Samsung 990 Pro
Kingston Renegade
WD Black SN850X
Kingston KC3000

Kioxia Exceria Pro

Bakabilirsin gen5 istiyorum diyorsan MLD M800 var ama garantisi biraz sıkıntılı. İyi gen5ler 12-13den başlıyor anakartın soğutması iyi olmalı
İkinci el olursa forumdaki renegade 2tb ilanıma bakabilirsin

Son düzenleme:
1 tb ssd aaa kalite oyunlardan 3-4 tanesiyle doluyor artık. Almışken 2 tb bakmanız daha mantıklı. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Öneririm.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dramlı dramsız anlamam hangisini önerirsin kısaca

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dramlı dramsız anlamam hangisini önerirsin kısaca
DRAM dediğimiz birim bir önbellek, ssd üzerinde bulunan bir ram. SSD nin hızını nand birimine göre daha stabil tutuyor. Kısaca bir ssd 3dnand kullanıyorsa performans ivmesi daha hızlı düşer, dram önbellek bulunursa bu performans daha uzun süre stabil kalır. Şöyle örnek vereyim, ssd 7000 mb hızda çalışıyorsa ve 3dnand birimini kullanıyorsa hızı 10 dakika da 4000 mb e düşecekse dram önbellekte 20 dakika da 4000 mb hıza düşüyor. (sayılar ve süreler farazidir. SSD ler sürekli kutusunda yazan hızda çalışmazlar) Hangi ürünü önerirsin diyorsan kingston al geç kafan rahat olur, mld nin tek avantajı gen 5 olması, başka esprisi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,941
Üyeler
186,267
Son üye
aliveli8329
Geri