Neler Yeni

Sistemi anakart güç tuşundan kapatıyorum sonra fişini çekiyorum sabah açılmıyor.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Arkadaşlar önce anakart güç bağlantısını kesiyorum ondan sonra fişi çekiyorum sistem da2 ama sabah açmaya kalkınca güç gelmiyor mu neden oluyor bilmiyorum açılmıyor bazen 1 defa da açılıyor bazen 5 6 kere fişi çıkarıp Takıyorum gücü kapatıp açıyorum sürekli deniyorum öyle açılıyor nedeni nedir bunun acaba yaşayan var mı tek bende mi sorunlu.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Niye anakartın güç bağlatısını falan kesip fişten çıkarıyorsunuz ?

Normal windows dan kapatıp, açıcağınız zaman tuşa basarak açmalısınız, neden yapmıyorsunuz ?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye anakartın güç bağlatısını falan kesip fişten çıkarıyorsunuz ?

Normal windows dan kapatıp, açıcağınız zaman tuşa basarak açmalısınız, neden yapmıyorsunuz ?
Ya fiş boş yere takılı kalmasın diye anakart gücünü kesiyorum ondan sonra da fişi çıkartıyorum ama yanlış mı bunu yapan bir arkadaşım da var aynı sistemi aldı oda onda böyle bir şey olmuyor bakın halen deniyorum açılmıyor sistem

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ya fiş boş yere takılı kalmasın diye anakart gücünü kesiyorum ondan sonra da fişi çıkartıyorum ama yanlış mı bunu yapan bir arkadaşım da var aynı sistemi aldı oda onda böyle bir şey olmuyor bakın halen deniyorum açılmıyor sistem

Yani bunun bir zararı varmıdır o konuda bir fikrim yok fakat çok gereksiz bir hareket.

PC yi kapatırken windows dan kapatıp açıcağınız zaman tuştan açarak kullanmanız da herhangi bir zarar olmaz fazlasına gerek yok.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Yani bunun bir zararı varmıdır o konuda bir fikrim yok fakat çok gereksiz bir hareket.

PC yi kapatırken windows dan kapatıp açıcağınız zaman tuştan açarak kullanmanız da herhangi bir zarar olmaz fazlasına gerek yok.
Benim sorumun cevabı bu degil onda olmuyor bende neden oluyor güç kaynağı sorunluysa geri mi göndermem gerekiyor bunu öğrenmek istiyorum.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Benim sorumun cevabı bu degil onda olmuyor bende neden oluyor güç kaynağı sorunluysa geri mi göndermem gerekiyor bunu öğrenmek istiyorum.
akım yatagını bozmuş olabilirsiniz akım kesmek için orda zaten açma kapama tuşu var harici tak çıkartta kabloda kaynakta bozulmuş olabilir açma kapama tuşu kapalı olduğu sürece pc herhangi bir iletim olmaz iletim olmadığından elektrik faturasınada etki o olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
Ramlardan birini çıkartıp takınız tekrar deneyiniz açmayı?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
akım yatagını bozmuş olabilirsiniz akım kesmek için orda zaten açma kapama tuşu var harici tak çıkartta kabloda kaynakta bozulmuş olabilir açma kapama tuşu kapalı olduğu sürece PC herhangi bir iletim olmaz iletim olmadığından elektrik faturasınada etki o olmaz
Anakartın arkasında ki güç tuşundan kapatıyordum işte ondan sonrada fişini çekiyorum tamam da diğer arkadaş aynı işlemi yapıyor onda böyle bir sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramlardan birini çıkartıp takınız tekrar deneyiniz açmayı?
Deneyeyim

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Anakartın arkasında ki güç tuşundan kapatıyordum işte ondan sonrada fişini çekiyorum tamam da diğer arkadaş aynı işlemi yapıyor onda böyle bir sorun yok

Deneyeyim
tuşu kapattıktan sonra hiç gerek yok emin olun kablodaki akım bozulmuş olma ihtimali çok yüksek tak çıkarttan başka bir kablo denediniz mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
fişi her çıkartıp taktığınızda bi çıtırdama olur psu nun güç soketinede temas etmeyen veya oksitlenmiş yerler varmı kontrol ediniz

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
tuşu kapattıktan sonra hiç gerek yok emin olun kablodaki akım bozulmuş olma ihtimali çok yüksek tak çıkarttan başka bir kablo denediniz mi
Eski bi PC bin güç kablosu vardı onu denedim yok açılmıyor ramleri çıkarıp taktım yine aynı anakart ışığı felan yanıyor ledler yanıyor ama güç tuşuna basıyorum açılmıyor

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Eski bi PC bin güç kablosu vardı onu denedim yok açılmıyor ramleri çıkarıp taktım yine aynı anakart ışığı felan yanıyor ledler yanıyor ama güç tuşuna basıyorum açılmıyor
farklı bir monitör denediniz mi ? güç gidiyor demekki power ile kaynaklı bir durum yok belliki

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
farklı bir monitör denediniz mi ? güç gidiyor demekki power ile kaynaklı bir durum yok belliki
Monitör daha yeni ya monitör başka yok yani deniyecegim.

Kıracağım şimdi ya nerde garip sorun var beni mi bulur ya

Top Bottom