F FurkanE. 80+ Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 50 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Furkan Erdem 16 Şubat 2023 #1 ARKADAŞLAR MERHABA D.A.İMZALI SİSTEMİ ALDIM ELİME ULAŞTI EKRAN KARTINI TAKIP ÇALİŞTIRİCAM İLK YAPMAM GEREKEN SEYLER NELERDİR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
ARKADAŞLAR MERHABA D.A.İMZALI SİSTEMİ ALDIM ELİME ULAŞTI EKRAN KARTINI TAKIP ÇALİŞTIRİCAM İLK YAPMAM GEREKEN SEYLER NELERDİR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Phanzox 80+ Silver Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 2,778 16 Şubat 2023 #2 FurkanE. yazmış: ARKADAŞLAR MERHABA D.A.İMZALI SİSTEMİ ALDIM ELİME ULAŞTI EKRAN KARTINI TAKIP ÇALİŞTIRİCAM İLK YAPMAM GEREKEN SEYLER NELERDİR BİLGİ VERİRMİSİNİZ Devamı için tıklayın... Windows yüklü değilse windows kurma sonra driver ve bios güncellemesi yapma.
FurkanE. yazmış: ARKADAŞLAR MERHABA D.A.İMZALI SİSTEMİ ALDIM ELİME ULAŞTI EKRAN KARTINI TAKIP ÇALİŞTIRİCAM İLK YAPMAM GEREKEN SEYLER NELERDİR BİLGİ VERİRMİSİNİZ Devamı için tıklayın... Windows yüklü değilse windows kurma sonra driver ve bios güncellemesi yapma.
Shaw 80+ Silver Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 3,520 Dahası Reaksiyon skoru 2,713 Konum kayip İsim Fatih 16 Şubat 2023 #3