Anakartınızda Wİ-Fİ özelliği yoksa kablosuz bağlanamazsınız.Sistemi kurdum ama internette bağlanıyorum neden ?
Anakart biostar b450mAnakartınızda Wİ-Fİ özelliği yoksa kablosuz bağlanamazsınız.
Ethernet kablosu ile bağlanmanız gerekiyor. Anakartınızda Wi-Fi özelliği bulunmuyor.Anakart biostar b450m
Modem başka odada nasıl yapicamEthernet kablosu ile bağlanmanız gerekiyor. Anakartınızda Wi-Fi özelliği bulunmuyor.
Uzun bir kablo alabilirsin.Modem başka odada nasıl yapicam
Wi-Fi adaptör alabilirsiniz.Modem başka odada nasıl yapicam
Uzun bir kablo alabilirsin.
1. si daha etkiliWi-Fi adaptör alabilirsiniz.
Ben kabloları eşyaların arkasından ve halıların altından geçirerek kullanıyorum sorun çıkmıyor evde 5 kişiyiz.1. si daha etkili
2.si daha kolay sen bilirsin evde başkası da yaşıyorsa kablo çekme bir şey takıldığında modem bir yere düşebilir kablo yeteri kadar sıkı tutuyorsa PC bile düşebilir.
Aynen öyle kablolu bağlantı kablosuz bağlantıdan daha etkili. Ancak bu biraz kötü bir görüntüye yol açabilir. Tabii odaların mesafesi de önemli. Konuma göre kablo alabilirsiniz veya ortam müsait değilse Wi-Fi adaptör.1. si daha etkili
2.si daha kolay sen bilirsin evde başkası da yaşıyorsa kablo çekme bir şey takıldığında modem bir yere düşebilir kablo yeteri kadar sıkı tutuyorsa PC bile düşebilir.
Yeğenlerim halıları bile kaldırıp katlıyorlar onlar eve geldiğinde her şey 1.3 metreden daha yukarıda olmalı.Ben kabloları eşyaların arkasından ve halıların altından geçirerek kullanıyorum sorun çıkmıyor evde 5 kişiyiz.
Wifi adaptör önerebilir misiniz?Aynen öyle kablolu bağlantı kablosuz bağlantıdan daha etkili. Ancak bu biraz kötü bir görüntüye yol açabilir. Tabii odaların mesafesi de önemli. Konuma göre kablo alabilirsiniz veya ortam müsait değilse Wi-Fi adaptör.