Xesha 80+ Bronze Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 972 Dahası Reaksiyon skoru 337 İsim Can Kocatürk 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 epica59 yazmış: Devamı için tıklayın... Eğer 1. videodaki gibi bios son sürüm değilse ne yapmamız gerekiyor? Şuan da 1. videoyu izliyorum ve orda bios güncel ancak benimki ya güncel olmazsa ne yapacağım?
epica59 yazmış: Devamı için tıklayın... Eğer 1. videodaki gibi bios son sürüm değilse ne yapmamız gerekiyor? Şuan da 1. videoyu izliyorum ve orda bios güncel ancak benimki ya güncel olmazsa ne yapacağım?
Mete Yavuz 80+ Platinum Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 17,046 En İyi Cevap 9 4 Ocak 2021 #15 Doğukan Fidan yazmış: Yanlışınız var. Tabi bazı anakartlarda olabilir ama ben B450 M S2H anakartımın Bios güncellemesini Windows u kurduktan sonra yaptım. Tabi değişebilir Devamı için tıklayın... Yazıyı okudun mu? "Sanırım"
Doğukan Fidan yazmış: Yanlışınız var. Tabi bazı anakartlarda olabilir ama ben B450 M S2H anakartımın Bios güncellemesini Windows u kurduktan sonra yaptım. Tabi değişebilir Devamı için tıklayın... Yazıyı okudun mu? "Sanırım"