Vergisini önceden veriyorsun ve sadece gelmesini bekliyorsun.Ayrıca 300 Hz bu. Ge66 240 Hz.
Newegg de proglem olur mu gelir mi sorunsuz daha önce hiç alışveriş yapmadım
Vergisini önceden veriyorsun ve sadece gelmesini bekliyorsun.Ayrıca 300 Hz bu. Ge66 240 Hz.
Forumda konusunu açarsın aklında soru varsa. Yardımcı olurum.Güvenilir bir site o zaman. Tamamdır buna Bi bakayım en çok bu yattı aklıma.
Yurtdışına bakarsanız bunu öneririm.MSI GS66 Stealth Gaming and Entertainment Laptop (Intel i7-10870H 8-Core, 64GB RAM, 4TB PCIe SSD, 15.6" Full HD (1920x1080), NVIDIA RTX 3070 Max-Q, Wifi, Bluetooth, Webcam, 1xUSB 3.2, Win 10 Pro) - Newegg.com
Buy MSI GS66 Stealth Gaming and Entertainment Laptop (Intel i7-10870H 8-Core, 64GB RAM, 4TB PCIe SSD, 15.6" Full HD (1920x1080), NVIDIA RTX 3070 Max-Q, Wifi, Bluetooth, Webcam, 1xUSB 3.2, Win 10 Pro) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Kim dedi onu ?Moster'ın bu serisi sıkıntılı diyorlar hocam
Taşınabilir soba o dediğin ayrıca Max-QBu daha iyi MSİ ge66 ya göre. 1tb ssd ve w10 pro var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 300 Hz bu. Ge66 240 Hz.
Monster e baktım da 500 gb ssd var ve 2060 var. Fiyat olarak iyi ama. Free dos olsa daha uygun olmaz mı dizüstü de gs65 MSİ daha uygun gibiKim dedi onu ?
Taşınabilir soba o dediğin ayrıca Max-Q
MSI G66 Raider alsın alamıyorsa
Monster T7 21.5 daha iyi olur
Her ikisini de alırken soğutucu almasını öneririm
Hocam baya bi kişiden duydum. Kullananların çoğu memnun ama kötüleyen de çok varKim dedi onu ?
Taşınabilir soba o dediğin ayrıca Max-Q
MSI G66 Raider alsın alamıyorsa
Monster T7 21.5 daha iyi olur
Her ikisini de alırken soğutucu almasını öneririm