Neler Yeni

Sistemi test etmem için neler indirmem lazım?

ygtcntpl

80+ Bronze
Arkadaşlar sistemim imzada, Allah'ın izniyle bu akşam montajını yapacağım tüm parçaları ayrı ayrı aldım yani hazır sistem değil.

Bios güncellemesi için bir flash hazırladım, windows kurulumu için bir flash hazırladım. Ekipmanların ve ekran kartının sürücülerini indireceğim fakat parçaları test edebilmem için neler indirmem lazım? Msi afterburner gibi bir program vardı galiba tam hatırlamıyorum ayrıca ssdleri de test etmek istiyorum.

Bir kere test edip sileceğim programları. Belki afterburner her zaman kalabilir.

Eksik bir şey söyledim mi? Başka indirmem gereken sürücü var mı?

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Arkadaşlar sistemim imzada, Allah'ın izniyle bu akşam montajını yapacağım tüm parçaları ayrı ayrı aldım yani hazır sistem değil.

Bios güncellemesi için bir flash hazırladım, windows kurulumu için bir flash hazırladım. Ekipmanların ve ekran kartının sürücülerini indireceğim fakat parçaları test edebilmem için neler indirmem lazım? Msi afterburner gibi bir program vardı galiba tam hatırlamıyorum ayrıca ssdleri de test etmek istiyorum.

Bir kere test edip sileceğim programları. Belki afterburner her zaman kalabilir.

Memtest ,prime95,furmark
Aklıma şu anlık bunlar geldi. İşlemci,ekran kartını ve rami teste sokuyorlar.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
CPU-->Prime95,AIDA64
GPU-->Furmark,3D Mark
SSD-->Crystal Disk Mark
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramler için Abdullah abinin bir videosunda program vardı ama adını unuttum.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
ramler için memtest86 yapmalısınız ama biraz uzun sürüyor en sona bırakabilirsiniz uyurken felan benim 2x8 gb ram 4 saat civarı sürmüştü

Rich Kedy

80+ Bronze

İşlemci için Prime95, RAM için Memtest, Ekran Kartı için Furmark.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,992
Üyeler
163,920
Son üye
uzgunbirisi1236