Usb wifi var mı veya anakarta wifi var mı ?arkadaşlar WiFi seçeneği gözükmüyor bir şey mi kurmam gerekiyor?
bilgisayarda wifi için adaptör var mı ?arkadaşlar WiFi seçeneği gözükmüyor bir şey mi kurmam gerekiyor?
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakartçoğu anakartlarda wifi özelliği yoktur kablo ile bağlanır
anakartın nedir eğer sendede o özellik yoksa wifi ye bağlanmaz
da3 aldım işte ben wifi ile girerim sandım laptop gibi ne bileyimaga anakarta bağlı bir wifi adaptörü veya usb wifi adaptörü olmadıkça wifi kullanamazsın ki. anca ethernet.
wifi desteği yokGIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
da3 aldım işte ben wifi ile girerim sandım laptop gibi ne bileyim
onun için güzel wifi adaptörleri satılıyor 100tlye max. bulursun. usb olanlar pek iyi değil kısaca wifi iyi değil eğer modeme yakınsan bi cat5 kablo işini görür ama modeme uzaksan yine görür çünkü modeme uzaksan wifiyi nasıl alacaksın.GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
da3 aldım işte ben wifi ile girerim sandım laptop gibi ne bileyim
zaten ethernet kablo ile kullanacağım ama şimdi driver falan güncelleyecektim wifi olur sandım, modem ile ethernet verdiler ama çok kısa maalesefonun için güzel wifi adaptörleri satılıyor 100tlye max. bulursun. usb olanlar pek iyi değil kısaca wifi iyi değil eğer modeme yakınsan bi cat5 kablo işini görür ama modeme uzaksan yine görür çünkü modeme uzaksan wifiyi nasıl alacaksın.