Amd ryzen 5 3500x stok fanı yeterli gelmiyor bilgin olsun + kasa egsoz fanı bi adet var zaten işlemci zorladığın zaman ısınıcak kasaya fan alman lazım veri depolamak istiyorsan 480gb m2ssd yetmicek ama genel tabloda sistem özelikleri gayet iyi bence
Hocam gayet güzel tasarımı olan sade bir monitör attığım ASUS sizin seçtiğiniz monitörle tamamen aynı özelliklere sahip sadece pivot özelliği yok yani her yere dönmüyor pivot ile dik bile kullanabiliyorsunuz. Toplam 7400 TL oluyor sizinkinden 200 TL fazla. Bu fiyar farkına da neredeyse 15-20 fps fazla alıyorsunuz.Önerdiğin sistem gayet güzel ama 700 TL fark var aralarında. Bu beni biraz zorlayabilir. Monitör de çok sade geldi. Bana gerçekten şık bir monitör lazım. Onun için AOC monitörü seçtim.
Önerdiğin sistem gayet güzel ama 700 TL fark var aralarında. Bu beni biraz zorlayabilir. Monitör de çok sade geldi. Bana gerçekten şık bir monitör lazım. Onun için AOC monitörü seçtim.
ekran kartı hariç güzel fakat bence işlemciye bir soğutucu alArkadaşlar şu sistemi her yönüyle yorumlar mısınız? Eksilerini söyleyip yardımcı olursanız mutlu olurum. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.
TUF serisi ekran kartını almayın bence fanlar tam devirde bile 80 derecelere çıkıyor. Başka seçeneğiniz varsa ona bir bakın derim.Arkadaşlar şu sistemi her yönüyle yorumlar mısınız? Eksilerini söyleyip yardımcı olursanız mutlu olurum. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.
TUF serisi sıkıntılıdır onun dışında gayet güzel. güle güle kullanArkadaşlar şu sistemi her yönüyle yorumlar mısınız? Eksilerini söyleyip yardımcı olursanız mutlu olurum. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.