Neler Yeni

Sistemi Yorumlar Mısınız?

Brkmozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Burak ÖZDEMİR
Amd ryzen 5 3500x stok fanı yeterli gelmiyor bilgin olsun + kasa egsoz fanı bi adet var zaten işlemci zorladığın zaman ısınıcak kasaya fan alman lazım veri depolamak istiyorsan 480gb m2ssd yetmicek ama genel tabloda sistem özelikleri gayet iyi bence

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
ekran kartı nı değişirsen mükemmel olur

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Önerdiğin sistem gayet güzel ama 700 TL fark var aralarında. Bu beni biraz zorlayabilir. Monitör de çok sade geldi. Bana gerçekten şık bir monitör lazım. Onun için AOC monitörü seçtim.
Hocam gayet güzel tasarımı olan sade bir monitör attığım ASUS sizin seçtiğiniz monitörle tamamen aynı özelliklere sahip sadece pivot özelliği yok yani her yere dönmüyor pivot ile dik bile kullanabiliyorsunuz. Toplam 7400 TL oluyor sizinkinden 200 TL fazla. Bu fiyar farkına da neredeyse 15-20 fps fazla alıyorsunuz.

Death Mark

80+ Bronze
Önerdiğin sistem gayet güzel ama 700 TL fark var aralarında. Bu beni biraz zorlayabilir. Monitör de çok sade geldi. Bana gerçekten şık bir monitör lazım. Onun için AOC monitörü seçtim.

Sistem olarak bunu tavsiye ederim. Kasayı değiştirebilirsin, seçeneklerde Ryzen 3600 varsa tercih et. Yok ise bir adet adata 480gb ssd takvisyesi yaparak depolamanı arttır derim. :)
Not: GTX 1660 Super, RX 5600 XT'ye göre bir tık daha geride olan bir ekran kartını bu sistemi önermemdeki fikir bütçenizdi.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Arkadaşlar şu sistemi her yönüyle yorumlar mısınız? Eksilerini söyleyip yardımcı olursanız mutlu olurum. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.
ekran kartı hariç güzel fakat bence işlemciye bir soğutucu al

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Arkadaşlar şu sistemi her yönüyle yorumlar mısınız? Eksilerini söyleyip yardımcı olursanız mutlu olurum. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.
TUF serisi ekran kartını almayın bence fanlar tam devirde bile 80 derecelere çıkıyor. Başka seçeneğiniz varsa ona bir bakın derim.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim canlar. İyi forumlar herkese.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,610
İsim
Sarp Yılmaz
TUF serisi sıkıntılıdır onun dışında gayet güzel. güle güle kullan

Top Bottom