Neler Yeni

Sistemi yükseltmek için ekran kartı önerisi

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Arkadaşlar imzadaki sistemi yükseltmek istiyorum. Özellikle GTA çıkmaya yaklaştığı için garanti oynayabileceğim bir sistem haline getirmek istiyorum. Rx6800Xt bu sisteme nasıl olur veya önerileriniz neler?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Arkadaşlar imzadaki sistemi yükseltmek istiyorum. Özellikle GTA çıkmaya yaklaştığı için garanti oynayabileceğim bir sistem haline getirmek istiyorum. Rx6800Xt bu sisteme nasıl olur veya önerileriniz neler?
başta işlemcini yükseltsen daha iyi olur 6800xt o işlemci ile darboğaz yapar

İşlemcide değişmen lazım bide güzel b550 anakart al daha iyi olur ramde ilerleyen zamanlarda yetmemeye başlar :/ güç kaynağıda upgrade gerekir daha stabil olur.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başta işlemcini yükseltsen daha iyi olur 6800xt o işlemci ile darboğaz yapar
işlemci olarak ne önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcide değişmen lazım bide güzel b550 anakart al daha iyi olur ramde ilerleyen zamanlarda yetmemeye başlar :/ güç kaynağıda upgrade gerekir daha stabil olur.
ben de öyle düşündüm sırayla gitmek daha mantıklı gibi önceliği ana karta mı versem ilk başta

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
işlemci olarak ne önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de öyle düşündüm sırayla gitmek daha mantıklı gibi önceliği ana karta mı versem ilk başta
anakartın yeterli şu anlık onu en sona koyabilirsin

arturo

80+ Silver
Tam bütçe belirtirseniz daha sağlıklı olur.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
5500 ile fark yok 5600 almak daha iyi olur uygun indirimli fiyatla
kasayı tamamen satsam ne kadar eder acaba hazır sistemi çok daha uyguna alabilirim gibi geldi tek tek fiyatındansa

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
3600'ü satıp yerine 5500 veya 5600 yapmak uygun olur gibi
Kasım indirim günlerini bekle 11.11 ya da amazon kasım indirimlerini falan bekle 3 gün sonra asıl indirimler başlayacak eğer komple sistemi satacaksan da yeni çıkacak hazır sistemleri alabilirsin onlarda da kayda değer indirimler olur ama şu an kendi sistemini satman zor çünkü insanlar sıfırını kampanyayla almaya çalışıyor çok acil değilse sen parçaları teker teker indirimde al elindeki sistemi komple sat sonrasında. Daha iyisini indirimden aldığın parçalarla dizersin.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Kasım indirim günlerini bekle 11.11 ya da amazon kasım indirimlerini falan bekle 3 gün sonra asıl indirimler başlayacak eğer komple sistemi satacaksan da yeni çıkacak hazır sistemleri alabilirsin onlarda da kayda değer indirimler olur ama şu an kendi sistemini satman zor çünkü insanlar sıfırını kampanyayla almaya çalışıyor çok acil değilse sen parçaları teker teker indirimde al elindeki sistemi komple sat sonrasında. Daha iyisini indirimden aldığın parçalarla dizersin.
elimdekini elden çıkartmadan bir kasa almak imkansız şuan ancak elimdekini satıp (toplu olarak veya parça olarak) bir üzerine yükseltmek mantığıyla gidebilirim. yani kasayı komple satacaksam önce satıp ardından üzerine ekleme yapıp öyle ancak yeni alabilirim veya işlemci yükselecekse işlemcimi satıp üzerine koyup yenisini almam gerekir maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,845
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom