Sistemi yükseltmek mi, Sıfırdan toplamak mı?

Mercona

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
30.000
Merhaba, şu an elimde ekran kartı ve işlemcisi kötü olan bir sistem mevcut. Benim elimde 16-17 bin TL'ye yakın para var. Şu an elimde olan sistemin 2.el satışı 10k civarı.
Sizce bu elimdeki sistemi sadece işlemci ve ekran kartını değiştirerek yükseltmek mi, yoksa tüm sistemi satıp 27k - 30k civarına sıfır sistem kurmak mı?
Ayrıca 16-17 bin TL civarına işlemci ve ekran kartı da önerebilir misiniz?

Sistem özellikleri:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X AM4.
Anakart: Gigabyte B450M S2H DDR4.
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX AMD Radeon RX 560 4 GB 128bit.
RAM: XPG 2x8 16 GB DDR4 CL16 RAM.
Depolama; 512 GB NVMe M.2 SSD, 480 GB Samsung Hard Disk
Güç kaynağı: Powerboost 80+ Bronze 650W Power Supply.

kesinlikle satıp yeniden toplamak ya da direk hazır sistem almak yükseltmeye açık değil sistem

Ekran kartı kutusuz geliyormuş saçma değil mi? Yarın bir gün arıza olduğunda garantiye nasıl verecek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 23k ya bulunabiliyor bu sistem biraz daha ekleyerek daha iyi işlemci vs. eklenebiliyor.
ekran kartı kutusuz gelmez ekran kartı direk kutusunda gelir takılı olmadan

Ekran kartı kutusuz geliyormuş saçma değil mi? Yarın bir gün arıza olduğunda garantiye nasıl verecek?

Ayrıca 23k ya bulunabiliyor bu sistem biraz daha ekleyerek daha iyi işlemci vs. eklenebiliyor.
23k ya bulamazsınız

bu sistemi 23k ya nerden bulabilirim hocam?

kesinlikle satıp yeniden toplamak ya da direk hazır sistem almak yükseltmeye açık değil sistem
5700x ya da 5600 yanına da 4060 tertemiz olur. Nasıl yükseltmeye açık değil? Kafamı masaya vuruyorum şu an.

15k ya ful msi, asus sistemler 27k lara zottiri parçalarla satılıyor şu an. Hocam ben helal etmiyorum hakkımı.

5700x ya da 5600 yanına da 4060 tertemiz olur. Nasıl yükseltmeye açık değil? Kafamı masaya vuruyorum şu an.

15k ya ful msi, asus sistemler 27k lara zottiri parçalarla satılıyor şu an. Hocam ben helal etmiyorum hakkımı.
am4?

Merhaba, şu an elimde ekran kartı ve işlemcisi kötü olan bir sistem mevcut. Benim elimde 16-17 bin TL'ye yakın para var. Şu an elimde olan sistemin 2.el satışı 10k civarı.
Sizce bu elimdeki sistemi sadece işlemci ve ekran kartını değiştirerek yükseltmek mi, yoksa tüm sistemi satıp 27k - 30k civarına sıfır sistem kurmak mı?
Ayrıca 16-17 bin TL civarına işlemci ve ekran kartı da önerebilir misiniz?

Sistem özellikleri:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X AM4.
Anakart: Gigabyte B450M S2H DDR4.
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX AMD Radeon RX 560 4 GB 128bit.
RAM: XPG 2x8 16 GB DDR4 CL16 RAM.
Depolama; 512 GB NVMe M.2 SSD, 480 GB Samsung Hard Disk
Güç kaynağı: Powerboost 80+ Bronze 650W Power Supply.
Hocam uğraşmaya gerek yok tek tek yükseltmekle direkt yeni temiz bir sistem almak daha mantıklı , 30 bin bandında güzel sistem alabilirsiniz ileriye dönük yükseltmeye müsait.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,441
Üyeler
174,372
Son üye
VoltyNeon
Geri