- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam. Onu ben bilerek açtım. Tam zorlandığım zaman ki kullanımları. Oyun açık olmasa da. O video donuyor.Arkada cs açık bu yüzden olmasın?
Yok hocam. Onu ben bilerek açtım. Tam zorlandığım zaman ki kullanımları. Oyun açık olmasa da. O video donuyor.Arkada cs açık bu yüzden olmasın?
Bu durum normal. Shift+Tab neden kullanmıyorsun?Mesela CS:GO oynuyorum. Bir arkadaşım mesaj yazdığı zaman, FPS geriliyor, sonra geri çıkıyor. Masaüstü'de de akıcılık yok sanki. ALT + TAB yapar iken akıcılık hissedemiyorum.
Benim aklıma bir çözüm geliyor. Söyleyeyim mi ?Bu durum normal. Shift+Tab neden kullanmıyorsun?
Aklıma başka bir şey gelmiyor. Tarayıcıyı sıfırlamayı dene.
Hayır.Söyleyeyim mi ?
Performans sekmesini atın. Özellikle SSD'yi ve işlemciyi1080p reis. Şimdi bir de CS:GO girip görev yöneticisine bakacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
@BerkeP
@Pratzkaa
@halil 070
@zbabomen
@_Tecrübe_Konuşuyor_
Alıntıyı görüntüle
Onlar gözükmüyor mu ? Dostum.Performans sekmesini atın. Özellikle SSD'yi ve işlemciyi
Hocam internet kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Evde ki laptop ve diğer bileşenlerde hiç böyle bir olay olmuyor.internet kaynaklı olabilir tam indirdiğinin sonuna gelince internet yetmezse sadece ses indiriyor durum devam ederse video duruyor
anladım hocam başka bir bilgim yok umarım bulursunuz çözümüHocam internet kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Evde ki laptop ve diğer bileşenlerde hiç böyle bir olay olmuyor.
Çözüm bu sistemi çöpe atmak. Paraya kıyıp 6C/12T işlemci almak ama işteanladım hocam başka bir bilgim yok umarım bulursunuz çözümü
G4600 2 çekirdek hocam.İşlemciniz nedir? Eski ve güçsüz bir model sanırım.
İşlemci yetmediği zaman böyle şeyler olabiliyor.
Tahmin ettiğim gibi, birkaç kere bu sorunu duydum.G4600 2 çekirdek hocam.
Evet ben de ondan düşünüyorum hocam. Çünkü sistemin genelinde bir uyuzluk ve takılma var. Oyun da da, video da da, masaüstü performansın da da.Tahmin ettiğim gibi, birkaç kere bu sorunu duydum.
Genelde işlemcisi güçsüz olan kişiler yaşıyor.