Sistemim birbiriyle uyumlu ve F/P olmuş mu ?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
75000
Merhabalar önerilerinize açığım . Ram'i alacağım o kalmadığı için çıkmamış. Patriot viper cl30 6000 mhz
1000024197.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu arada kasım fırsatları için itopyada donanım arşivinin çıkaracağı hazır sistemi mi beklesem yoksa kendi sistemimi alsam mı bilemedim

Anakart o fiyat bandına asus tuf gaming b850 plus wife a çevrilebilir. yanlış hatırlamıyorsam hepsiburada da asus indirimiyle 11k şuan ve 10 taksit hem de 14 faz wifi7 ve pci 5 gelmiş olur. şuanki kartınız 8 faz wifi6

ayrıca yine ekran kartı 33k pulse yerine akşam 10 da vatan da indirim oluyoe 33k ya nitro+ alınabilir 3 taksitle.

psu yu hatırlamıyorum ama onun da Nebi hocanın tier listten en kötü B tier olduğuna emin olmanız iyi olur

sıvı soğutma 3500 bandında coreliquid a13 360mm olması lazım. 7800 için 240mm de yeterli olur ama 500 lira için değecek bir upgrade

Merhabalar önerilerinize açığım . Ram'i alacağım o kalmadığı için çıkmamış. Patriot viper cl30 6000 mhz
Alıntıyı görüntüle
SSD exceria g3 ya da adata 900 pro
Anakart b850 plus
İşlemci gaming gecesinde 2k daha ucuz
O paraya kampanya ile nitro 9070xt
Ram yok o da gelse çok daha pahalı olacak

Anakart o fiyat bandına asus tuf gaming b850 plus wife a çevrilebilir. yanlış hatırlamıyorsam hepsiburada da asus indirimiyle 11k şuan ve 10 taksit hem de 14 faz wifi7 ve pci 5 gelmiş olur. şuanki kartınız 8 faz wifi6

ayrıca yine ekran kartı 33k pulse yerine akşam 10 da vatan da indirim oluyoe 33k ya nitro+ alınabilir 3 taksitle.

psu yu hatırlamıyorum ama onun da Nebi hocanın tier listten en kötü B tier olduğuna emin olmanız iyi olur

sıvı soğutma 3500 bandında coreliquid a13 360mm olması lazım. 7800 için 240mm de yeterli olur ama 500 lira için değecek bir upgrade
Hepsiburada da bulamadım hocam link atabilir misiniz

Buyrun hocam https://www.hepsiburada.com/asus-tu...t-lan-atx-p-HBCV00007MO35I?magaza=Hepsiburada

Ben 11.699 TL goruyorum. vade farksiz 10 taksit

bu da vatan linki. aksam 10 dan sonra webe gozel 15% indirime giriyor ve 33k kart. vade farksiz 3 taksit

Buyrun hocam https://www.hepsiburada.com/asus-tu...t-lan-atx-p-HBCV00007MO35I?magaza=Hepsiburada

Ben 11.699 TL goruyorum. vade farksiz 10 taksit

bu da vatan linki. aksam 10 dan sonra webe gozel 15% indirime giriyor ve 33k kart. vade farksiz 3 taksit
Teşekkür ederim hocam bu anakart, 7800x3d, msı coreliquid, ve adata legend 900 pro ile hepsiburadadan 36 k ya grliyor. Ekran kartını da vatandan alırsam geriye sadece kasa kalıyor böyle daha iyi olacak sanırsam teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart ve ekran kartı dışındakiler için başka sitelere bakacağım bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopyadaki hazır sistemi beklemeyeyim değil mi

Hazir sistemlerde soyle bir demogoji yapiyorlar. Bunu ozellikle youtuberlar yapiyor. Iste tek tek topladiginda fiyat daha pahaliya geliyor. Hazir sistem alinca daha ucuz oluyor. Evet dogru. Ama parcalara baktiginda adamlar 80klik sisteme anakart olarak A620 filan koyuyor. 60k lik sisteme 3k lik psu kullaniyorlar. Ram'lerde CL40 bile gordum. Yani kendinin para verip almayacagin parcalar koyuyorlar. Sonra zaten 6 ay 1 sene sonra foruma konu aciyorlar sistemimde bu sikinti su sikinti var diye. Ben sahsen her hangi bir hazir sistemi beklemezdim acikcasi.

Kendin topladigindan bi tik daha pahaliya gelir ama icine tutupta can cin con psu koymazsin, yarini bile goremeyecek 6 fazli anakart koymazsin. forumda gelip bu fiyata 5070 ti li sistem cikiyor filan diyenlere cok aldirma.

Sana bi tuyo vereyim. HB sepet yaptin icinde 3 taksit 6 taksit urunler var ama bi de 10 taksit urun var. ornegin anakarti ordan aldin 10 taksit. odeme yaparken butun sepet 10 taksite bolunuyor bundan dolayi 3-6 taksitli urunlerde 10 a bolununce baya uyguna geliyor.

Geri