SİSTEMİM DARBOĞAZDA MI?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
43
IMG_8802.webp

RX570 4GB
i5 9600KF
16GB RAM
önceden böyle olmuyordu GTA V 24fps geçmiyor hatta ara sıra CS2 de bi kaç el sonra fps düşüyor 40 civarlarına

Ekler

• IMG_8803.webp
    IMG_8803.webp
    1.5 MB · Hit: 15
Darboğaz yok cpu sıcaklığı ne alemde?

nasıl bakarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır
hocam darboğazda gibi duruyor işlemci kullanımı bu civarda olmamalı afterburner kullanarak tüm sıcaklık kullanım gibi değerleri görebilirsiniz

hocam darboğazda gibi duruyor işlemci kullanımı bu civarda olmamalı afterburner kullanarak tüm sıcaklık kullanım gibi değerleri görebilirsiniz
sistemi ikinci el aldım bir ay kadar önce ilk zamanlarda yoktu son iki gündür durun bu cs2de de birkaç el sonra fps düşüşü başlıyor

darboğaz var gibi çünkü işlemci çok fazla kullanılıyor termal macunlarını falan yenilettinmi belki sıcaklık çok artıyordur

sistemi ikinci el aldım bir ay kadar önce ilk zamanlarda yoktu son iki gündür durun bu cs2de de birkaç el sonra fps düşüşü başlıyor
eğerki böyle bir şey varsa bu sse veya had nin sağlık durumu ile de ilgili olabilir

pc de sorun olduğunu sanmıyorum hocam dediğim uygulamayı indirip değerleri açıp izlemek mantıklı olur youtubda techolay afterburner diye aratın adım adım yapın tüm her şeyi bir de öyle bakalım isterseniz

ayarlarda directx 10 kalmış 11 yaptım bu değerler normal midir?

ekran kartı 70 derece ortalama %100
işlemci 60 derece %50-70
70-100 fps

pc de sorun olduğunu sanmıyorum hocam dediğim uygulamayı indirip değerleri açıp izlemek mantıklı olur youtubda techolay afterburner diye aratın adım adım yapın tüm her şeyi bir de öyle bakalım isterseniz

fotoğraf uploadlanmadı yazdım değerleri

Son düzenleme:
ayarlarda directx 10 kalmış 11 yaptım bu değerler normal midir?

ekran kartı 70 derece ortalama %100
işlemci 60 derece %50-70
70-100 fps

fotoğraf uploadlanmadı yazdım değerleri
evet değerler normal gözüküyor fps düzeldiyse sorun yok

Sistemde darboğaz falan yok arkadaşlar işkembeden sallıyor.
Afterburner indirin,yt de videolar var ölçün yazın burqya.

Alıntıyı görüntüle
RX570 4GB
i5 9600KF
16GB RAM
önceden böyle olmuyordu GTA V 24fps geçmiyor hatta ara sıra CS2 de bi kaç el sonra fps düşüyor 40 civarlarına
8. Nesil i3 ile 60Fps üstü alıyorum ben, sorun kesinlikle işlemci kaynaklı darboğaz falan değil ya arkada işlemci sömüren bir yazılım virüs vs var ya da işlemci bir sebepten dolayı olması gerekenden yavaş çalışıyor.

Geri