- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açmıyor hocam böyle yapıyorum zatenTamam ayarlar dogru duruyor sag ustteki gpu stress teste basinca acmasi lazim x8 msaa ile
Açmıyor hocam böyle yapıyorum zatenTamam ayarlar dogru duruyor sag ustteki gpu stress teste basinca acmasi lazim x8 msaa ile
garantiye göndermek zorundasın büyük ihtimalAçmıyor hocam böyle yapıyorum zaten
Hocam gpu stres test yazan kırmızı varya ona basıyorumAşağıda ki işaretlediğim seçeneğe tıklayarak mı başlatıyorsunuz testi?
Alıntıyı görüntüle
Sizin kırmızı kutucuğa aldığınıza basarak yapıyorum yaniAşağıda ki işaretlediğim seçeneğe tıklayarak mı başlatıyorsunuz testi?
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartınızın voltaj değerleriyle vs. oynadınız mı?Hocam gpu stres test yazan kırmızı varya ona basıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin kırmızı kutucuğa aldığınıza basarak yapıyorum yani
Hiçbir şeyine ellemedim hocam anlamam ki zatenEkran kartınızın voltaj değerleriyle vs. oynadınız mı?
İtopyadan geldi kurdum direk oyun oynadım ilk 2-3 hafta fpsler iyiydi valorant 400 küsürlerdeydi son 1 haftadır bu durumdayım valorant 150-200 arası ac odseyde 50-60 arası bir türlü çözemedimHiçbir şeyine ellemedim hocam anlamam ki zaten
FurMark testinde ki seçenekleri bir daha tek tek seçerek testi başlatmayı deneyin. Yine olmazsa başka bir yöntem ile ne olduğunu anlamaya çalışacaz.Hiçbir şeyine ellemedim hocam anlamam ki zaten
İtopyadan geldi kurdum direk oyun oynadım ilk 2-3 hafta fpsler iyiydi valorant 400 küsürlerdeydi son 1 haftadır bu durumdayım valorant 150-200 arası ac odseyde 50-60 arası bir türlü çözemedim
Hocam olmuyor ya neden açılmıyor acaba ?FurMark testinde ki seçenekleri bir daha tek tek seçerek testi başlatmayı deneyin. Yine olmazsa başka bir yöntem ile ne olduğunu anlamaya çalışacaz.
sorun daha çözülmedi miHocam olmuyor ya neden açılmıyor acaba ?
Yok mu yardımcı olabilcek?
FurMark testinde ki seçenekleri bir daha tek tek seçerek testi başlatmayı deneyin. Yine olmazsa başka bir yöntem ile ne olduğunu anlamaya çalışacaz.
aFurMark testinde ki seçenekleri bir daha tek tek seçerek testi başlatmayı deneyin. Yine olmazsa başka bir yöntem ile ne olduğunu anlamaya çalışacaz.