Neler Yeni

Sistemim İçin İşlemci Soğutucu Önerisi

erennn001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren
Bütçe
2000
Arkadaşlar sistemim için işlemci soğutucu önerir misiniz? Çok pahalı olmasın, kolay kurulum yapabileceğim beni uzun süre idare edecek bir soğutma önerisi yaparsanız sevinirim. İşlemci soğutucu hakkında pek fikrim yok ama ortalama 2k fiyat olursa iyi olur
Anakart: ASUS Prime H610M-K ARGB.
İşlemci: Intel Core i5-14400F
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070 Super.
RAM: 16 GB vengena.
M.2 SSD: Kioxia Exceria G2 SSD(500GB)

slayer721

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Emirhan Özkan
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanız nedir?

erennn001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sistemim için işlemci soğutucu önerir misiniz? Çok pahalı olmasın, kolay kurulum yapabileceğim beni uzun süre idare edecek bir soğutma önerisi yaparsanız sevinirim. İşlemci soğutucu hakkında pek fikrim yok ama ortalama 2k fiyat olursa iyi olur
Anakart: ASUS Prime H610M-K ARGB.
İşlemci: Intel Core i5-14400F
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070 Super.
RAM: 16 GB vengena.
M.2 SSD: Kioxia Exceria G2 SSD(500GB)
Bir de anakartta sanırım 1 tane m2 slotu var o yüzden 2tb ortalama 4k bir bütçeye de ssd öneriri misiniz ssd sata olucak sanırım

kasanız nedir?
powerboost pb-p801ab

kasanız nedir?
sıvı soğutma iyi midir yoksa bu mu benim pek bilgim yok 1 kere alıcam uzun süre idare etsin istiyorum o yüzden soruyorum

Son düzenleme:

slayer721

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Emirhan Özkan
attığım soğutucular yeterli olur hocam

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Assasin 120

erennn001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Commander alabilirsen al alamazsan peerless de yeterli
teşekkür ederim hocam bir sorum daha olacaktı sistemde 500gb m2 ssd var ama yetersiz geliyor anladıgım kadarıyla da anakartta 1 tane m2 slotu var ama 4 tane saat 6g_4 girişi var 2 tb 4k arası bir sata ssd önerisi yapabilir misiniz acaba içerisine sadece oyun ve dosya kurucam işletim sistemi olamayacak bir de m2 ile arasında ciddi fark olur mu

zyraxone

80+
Bir de anakartta sanırım 1 tane m2 slotu var o yüzden 2tb ortalama 4k bir bütçeye de ssd öneriri misiniz ssd sata olucak sanırım

powerboost pb-p801ab

sıvı soğutma iyi midir yoksa bu mu benim pek bilgim yok 1 kere alıcam uzun süre idare etsin istiyorum o yüzden soruyorum
O fiyata alacağını sıvı soğutmadan hayır gelmez. 7800x3d bile 80 derece görüyor 120 se pearless ile

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Yasar Dalgan
teşekkür ederim hocam bir sorum daha olacaktı sistemde 500gb m2 ssd var ama yetersiz geliyor anladıgım kadarıyla da anakartta 1 tane m2 slotu var ama 4 tane saat 6g_4 girişi var 2 tb 4k arası bir sata ssd önerisi yapabilir misiniz acaba içerisine sadece oyun ve dosya kurucam işletim sistemi olamayacak bir de m2 ile arasında ciddi fark olur mu
Yani bu çağ da m2 alman daha iyi olur gene de sen bilirsin bence 1 adet m2 girişin varsa 1 adet 2Tb m2 ssd yapıştır geç ömürlük olsun

O fiyata alacağını sıvı soğutmadan hayır gelmez. 7800x3d bile 80 derece görüyor 120 se pearless ile
Sıvı soğutucu tercihi genelde estetiklikten yana oluyor ama bence hava soğutucu da gayet iyi duruyor özellikle Argb olunca

erennn001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren
Yani bu çağ da m2 alman daha iyi olur gene de sen bilirsin bence 1 adet m2 girişin varsa 1 adet 2Tb m2 ssd yapıştır geç ömürlük olsun

Sıvı soğutucu tercihi genelde estetiklikten yana oluyor ama bence hava soğutucu da gayet iyi duruyor özellikle Argb olunca
anladım sadece diğer 500gb lık m2ssd boşa çıkmasını istemediğim için istedim açıksacı sata ssd yi eğer oyunlarda vs çok performans farkı olamaycaksa sata sdd almak isityorum 500gb boşa çıkmasın diye veya bu m2ssdyi sata ssd ye donusturucu gibi bir şey varsa öylede yapabilirim

Top Bottom