Sistemim için tavsiyeler

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Geçen günlerde itopya üzerinden sistem topladım, sisteme benim için çok yüksek bir meblağ verdiğim için ince elemek istiyorum, tüm donanımı yazıp aldığım fiyatı yazacağım. Lütfen tek tek toplasaydın demeyiniz, kargolarla uğraşmak benim için büyük bir zulüm.
Sistem:
Ryzen 7 9800x3D
Asus PRIME-RX9070XT-OC Edition 16 GB
Asus Rog Strix B850-G
Lexar 1 TB NQ790
Lexar 8x2=16 GB Thor 6000mhz Cl38
BitFeniz AL118 850W kasa
Nzxt Kraken 240mm lcd sıvı soğutucu

Tüm sistem bana 85.000 liraya mal oldu. İyi forumlar.

g model matx kasanız atx ise kötü durabilir onun dışında 240 lık soğutma yeter diye düşünüyorum 9800x3d mimarisi gereği fazla ısınmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Geçen günlerde itopya üzerinden sistem topladım, sisteme benim için çok yüksek bir meblağ verdiğim için ince elemek istiyorum, tüm donanımı yazıp aldığım fiyatı yazacağım. Lütfen tek tek toplasaydın demeyiniz, kargolarla uğraşmak benim için büyük bir zulüm.
Sistem:
Ryzen 7 9800x3D
Asus PRIME-RX9070XT-OC Edition 16 GB
Asus Rog Strix B850-G
Lexar 1 TB NQ790
Lexar 8x2=16 GB Thor 6000mhz Cl38
BitFeniz AL118 850W kasa
Nzxt Kraken 240mm lcd sıvı soğutucu

Tüm sistem bana 85.000 liraya mal oldu. İyi forumlar.
Düzenlenebilir ama sistem en azından ram m2 yi felan başka yerden sipariş verebilirsiniz aynı siteden bağımlı kaldığınız için normalde olduğundan çok fazla vermişsiniz

Hocam mevcut durumda kurtarılabilir en iyi şekilde yapmaya çalıştım, sıkıntı çıkaracak parça yok ise zamanla iyileştirmeler yaparak devam ederim.

Hocam mevcut durumda kurtarılabilir en iyi şekilde yapmaya çalıştım, sıkıntı çıkaracak parça yok ise zamanla iyileştirmeler yaparak devam ederim.
çok ödemişsiniz zaten size aynı paraya daha iyi sistem toplayabilirim kargoyla uğraşın gerekirse İtopya zaten olması gereğinden kazık

Hocam ne yazık ki kargoya verildi sistem, iade için uğraşsam bu sistem şuan kaç bin liraya toplanır acaba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,903
Üyeler
183,489
Son üye
alpagu01
Geri