Yardım Sistemim için upgrade önerisi

Efacankzl

80+
Reaksiyon skoru
24
Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle sistemden çok memnunum tüm oyunları ultra ayarlarda oynayabiliyorum size sormak istediğim benim düşüncem mantıklı mı?
1.Ekran kartımı satip 5060 ti almak var kafamda
2. Ekran kartı kalsın direk ddr5 e upgrade etme fikri de var kafamda sizce hangisi mantıklı.
SİSTEMİM
Anakart: Msi Mag B550 Tomahawk
İşlemci: Ryzen R5 5600x
Ekran Kartı: Rtx 4060
Ram: 16gb 2x8

Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle sistemden çok memnunum tüm oyunları ultra ayarlarda oynayabiliyorum size sormak istediğim benim düşüncem mantıklı mı?
2. Ekran kartı kalsın direk ddr5 e upgrade etme fikri de var kafamda sizce hangisi mantıklı.
SİSTEMİM
4060'dan 5060ti yükseltmesi çok mantıklı değil, eğer harcayacak bütçeniz var ise sistemi ddr5'e yükseltin.

DDR5 yükseltirsen performansta öyle ahım şahım bir fark olmaz sadece parça kalitesi değişir çünkü 5600 ile en uygun AM5 işlemci 7500F var bunlar da birbirine neredeyse denk işlemciler.

Ekran kartı alırsan FPS artar

bence güncelleme falan boşver direkt sistemi satıp yeni sistem diz veya paran varsa altın al kenarda beklersin ilerde satar yenisini güzelini alırsın

DDR5 yükseltirsen performansta öyle ahım şahım bir fark olmaz sadece parça kalitesi değişir çünkü 5600 ile en uygun AM5 işlemci 7500F var bunlar da birbirine neredeyse denk işlemciler.

Ekran kartı alırsan FPS artar

bence güncelleme falan boşver direkt sistemi satıp yeni sistem diz veya paran varsa altın al kenarda beklersin ilerde satar yenisini güzelini alırsın
Hocam fark yok diyorsunuz ama 7500f li birebir aynı sistem sadece işlemciler değişik bana 30+ fps fark atıyor

SİSTEMİM
1080p için 5070 de olabilir fiyatlar yakın ama güç farkı çok fazla bellek sorunu 1080p de olmaz 12 yeterli. PT dahil sonda oynarsın her oyunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,802
Üyeler
174,243
Son üye
Azzx
Geri