İşlemci Upgrade 5 5600x

Erai

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Şuanda sistemim imzamdaki sistem sıfırdan bilgisayar toplamak veya am5 e geçmek şuanlık benim için gerekli değil ayrıca ram fiyatlarından dolayı böyle bir düşüncem yok o yüzden sadece işlemcimi upgrade edeceğim ve Ryzen 5 5600x almayı düşünüyorum fiyatı şuan kutusuz fansız 6500 civarında genel olarak sadece valorant oynuyorum sizce almam mantıklı olur mu belki ileride ekstra ikinci el ekran kartı alırım? Yoksa biraz daha bekleyip sıfır sistem mi alayım

Şuanda sistemim imzamdaki sistem sıfırdan bilgisayar toplamak veya am5 e geçmek şuanlık benim için gerekli değil ayrıca ram fiyatlarından dolayı böyle bir düşüncem yok o yüzden sadece işlemcimi upgrade edeceğim ve Ryzen 5 5600x almayı düşünüyorum fiyatı şuan kutusuz fansız 6500 civarında genel olarak sadece valorant oynuyorum sizce almam mantıklı olur mu belki ileride ekstra ikinci el ekran kartı alırım? Yoksa biraz daha bekleyip sıfır sistem mi alayım
Bence 5600 alman mantıklı ama sıfır alacağına ikinci el kovala ucuza kapatmış olursun.

Bence 5600 alman mantıklı ama sıfır alacağına ikinci el kovala ucuza kapatmış olursun.
ikinci elleri sıfırlarıyla aynı fiyata satıyor insanlar şuan max 300-500 tl ucuza veren var onun da değeceğini düşünmüyorum

5600x yerine 5600 alabilirsin fark çok az demişlerdi

Bence de 5600 Valorant için yeterli, hangisi ucuzsa onu alın. Evet, elinizdeki işlemci L3 ön belleği 16 MB, alacağınızın 32 MB Valorant'da FPS'iniz artar. Hem 5600 hem 5600X aynı ön bellek var. Arada öyle fark da yok yani X'e gerek yok.

Ayrıca kule tipi soğutmanız yoksa bir soğutma almanızı da öneririm. AMD stok soğutucusu falan varsa onunla kullanmayın.

ikinci elleri sıfırlarıyla aynı fiyata satıyor insanlar şuan max 300-500 tl ucuza veren var onun da değeceğini düşünmüyorum
Yav yazan fiyata almak zorunda değilsin pazarlık yap. Geçen adam 12700 işlemciye 11900TL yazmıştı arkadaşa 9500'e aldık. Öyle olmaz o işler yaz fiyat kır.

Yav yazan fiyata almak zorunda değilsin pazarlık yap. Geçen adam 12700 işlemciye 11900TL yazmıştı arkadaşa 9500'e aldık. Öyle olmaz o işler yaz fiyat kır.
param güvende ile satanlar düşmüyor denedim. bulunduğum şehirde de satan yok şuan

Şehrinde 2.el 5600 bulabilirsen 3.5-4e alabilirsen daha uygun olur senin için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

param güvende ile satanlar düşmüyor denedim. bulunduğum şehirde de satan yok şuan
Benim şehrimde de yoktu mecburen r5 3600 aldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Erai
Şehrinde 2.el 5600 bulabilirsen 3.5-4e alabilirsen daha uygun olur senin için

Benim şehrimde de yoktu mecburen r5 3600 aldım
yani o da olabilir ikinci el olarak daha mantıklı gibi ileride am5e geçtiğimde en azından daha rahat olur

ryzen 5 3500x alınır mı 2000tl ye? İdare etsin yeter beni şuan çok drop yiyorum ileride bilgisayarı yenilerim diye düşünüyorum

o sistemle güncel kaç fps alıyorsun valorantta?

2 hafta önce 6250 tl ye 5600 aldım box, ikinci elde tray 3000tl idi sonradan gördüm bence 2. El alın bende fark azdır diye bakmamıştım pişman oldum

• Beğen
Reaksiyonlar: Erai
o sistemle güncel kaç fps alıyorsun valorantta?
150-170 arası ama fightlarken falan 100-110 civarlarına düşüyor

2 hafta önce 6250 tl ye 5600 aldım box, ikinci elde tray 3000tl idi sonradan gördüm bence 2. El alın bende fark azdır diye bakmamıştım pişman oldum
sıfırları şuan çok uçtu zaten 1 ayda 2bin TL fark koydular üzerine sıfırları arttıkça da ikinci elini de yükselttiler türkiye üzerinde şuan en ucuza veren 4900 yazmış (param güvende olanlar)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,215
Üyeler
188,215
Son üye
yomyael
Geri