Sistemim iyi ama çöküyor

Epxronc

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar abilerim, yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarım hem oyunlarda hem genel kullanımda çöküyor.Bilgisayarım her oyunda veya tarayıcıda bile beklenmedik şekilde çöküyor.Bazen direkt kapanıyor, bazen de Unreal Engine hatası veriyor.Yaklaşık 1.5 aydir bu sorunla karşılaşıyorum. Denediklerim:Cihaza format attım.Servise verdim, işlemcideki ısı problemini giderdiklerini söylediler ve iç temizlik yapıldı.Ancak tüm bunlara rağmen sorun devam ediyor. Sistem Özelliklerim:Ekran Kartı: RTX 4070İşlemci: Intel i7-13700KRAM: 32 GB DDR5Anakart, PSU, SSD,750Wpower supply Hiçbir değişiklik olmadı:Format ve temizlik sonrası da aynı sorunlar devam ediyor.Belki gözümden kaçan bir şey vardır diye sizlere danışmak istedim.

servıse gonderdım abı ısınma problemı varmıs cozmusler ama hıcbey degısmedı

Servise gönder.
Adamın yazdığını okumadan anlamadan yazmışsın yardımcı olmak yerine dalga geçer gibi servise gönder yazıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bios pilini söküp 1-2 dk bekleyin sonra geri takın bide o şekilde deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu işe yaramazsa OCCT testi yapın

abı occt test denedım ıslemcı 99 100 derecelerde gezdıgı ıcın durdurdum cok ısınıyo ıslemcı occt testte

abı occt test denedım ıslemcı 99 100 derecelerde gezdıgı ıcın durdurdum cok ısınıyo ıslemcı occt testte
Olay görüntüleyicisinde herhangi bir hata kodu var mı? Kontrol edip eğer varsa buraya atabilir misin?

Geri