Bthnsvc
80+ Bronze
Dahası
ne parçaları yok işlemci falan mıaga kasa bende parçalar yok
ne parçaları yok işlemci falan mıaga kasa bende parçalar yok
hmm değişik neyse geçmiş olsunparçalar ayrı olarak gelecekti işte
kasanın içinde ne olması gerekiyorsa onlar yok ayrı olarak gelecekti zatenne parçaları yok işlemci falan mı
ya bi telefonu açsalar öğrenicem de saatlerdir yokaynısı geçen bana olmuştu incehesap üzerinden kargo firmasını aradığımdada teslim edildi dediler daha sonra uçarak kargo firmasına gittim ve ben tam içeri girerken evden telefon geldi kargon geldi
Size teslim edilmediyse eğer,teslim edilen adresi bulmaya çalışın.ya kime verdiyse isim yazması gerekmiyor mu kendisine yazıyo kendim ben değil miyim almadım ben bişey kafayı yicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendisine teslim edilmiş diyor ama ben herhangi bir kargo almadım
geçmiş olsun inşallah durumun düzelirkasanın içinde ne olması gerekiyorsa onlar yok ayrı olarak gelecekti zaten
ya bi telefonu açsalar öğrenicem de saatlerdir yok
Geçmiş olsun.kasanın içinde ne olması gerekiyorsa onlar yok ayrı olarak gelecekti zaten
ya bi telefonu açsalar öğrenicem de saatlerdir yok
Evet haklısınız.başkasına teslim edemezler telaş etmeyin teslim etseler bile adresi belli olur gider söke söke alırsınız
Şansınızı deneyin,aramaya çalışın.Bi ton para vermişsiniz mağduriyete bak.Yıl olmuş 2020 adresi bile doğru dürüst algılayamıyorlar akıllılarmüşteri hizmetleri açsa öğrenicem de
2 saattir bekliyorum müşteri hizmetleri çıksa her şey hallolacak yanlış anlaşılma olmuşsa zaten konuyu silicem de açmıyorlarŞansınızı deneyin,aramaya çalışın.Bi ton para vermişsiniz mağduriyete bak.Yıl olmuş 2020 adresi bile doğru dürüst algılayamıyorlar akıllılar