Sistemim Marvel Spiderman Açar Mı?

Bendis1

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba 1050 ti 4 GB 16 GB ram i7 7700 hq var ama laptop Marvel Spiderman remasterdi hangi ayarlarda kaç fps oynarim

Düşük ayarlar 1080P 40-50 fps alabilecrgimi dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun çıkınca testleri gelir ona göre bakarsınız. Ama o oyun ağır yani düşükte 30FPS alsanız iyi bence.
Reis benim anlamadığım gerekli sistem gereksinimlerine çok yakın benim sistem low ayarlarda 40-50 fps akıcı olarak oynayacağımi düşünüyorum

Son düzenleme:
Düşük ayarlar 1080P 40-50 fps alabilecrgimi dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis benim anlamadığım gerekli sistem gereksinimlerine çok yakın benim sistem low ayarlarda 40-50 fps akıcı olarak oynayacağımi düşünüyorum
Minimum gereksinimlere daha yakın sizin sistem.

Gerçi açıklanan sistem gereksinimleri de çok saçma. GTX 950 ile RX 470 arasında dağlar kadar performans farkı var.

Yani dedigim gibi low ayarlarda 30-60 fps arası alabileceğimi düşünüyorum
Oyun çıkınca 1050Ti nin oyundaki durumuna bakıp ona göre oyunu indirirsiniz.

Ek olarak laptoptaki 1050Ti ile masaüstündeki bir değil onu da diyim. Masaüstü versiyon daha güçlü.

Oyunu denediniz mi akıcı mı?
hocam denemek ne kelime pazar günü başladım salı bitti oyun çıktığından beri beklediğim için :). Akıcılığa gelcek olursa evet akıcı ama tamda değil yani o smootluğu hissedemedim şehir içinde ağ atıp gezerken hele hele hiç ama hiç akıcı değil çünkü 33 30 fps hele hele gece şehir içinde ağ atıp gezmek istemezsin ama o kadar kötü değil combatı felan iyi ama mekan içlerinde fps in yüksek ve akıcı senin gözün alışır zaten ben pek akıcılığa takmadım tek istediğim oynamaktı ama patchi bekleyebilirsin oyunu oynamak istiyorsan low ayarlarda rahat oynarsın yani ama dediğim gibi patchi bekle patch ile daha iyi fps alabileceğimizi düşünüyorum ve patch ile düzelirse oyunu tekrar bitirmeyi düşünüyorum.

Geri