Oyun çıkınca testleri gelir ona göre bakarsınız. Ama o oyun ağır yani düşükte 30FPS alsanız iyi bence.Merhaba 1050 ti 4 GB 16 GB ram i7 7700 hq var ama laptop Marvel Spiderman remasterdi hangi ayarlarda kaç fps oynarim
Çok akıcı olmaz ama düşük ayarlarda oynarsın gibi.Merhaba 1050 ti 4 GB 16 GB ram i7 7700 hq var ama laptop Marvel Spiderman remasterdi hangi ayarlarda kaç fps oynarim
Reis benim anlamadığım gerekli sistem gereksinimlerine çok yakın benim sistem low ayarlarda 40-50 fps akıcı olarak oynayacağımi düşünüyorumOyun çıkınca testleri gelir ona göre bakarsınız. Ama o oyun ağır yani düşükte 30FPS alsanız iyi bence.
Minimum gereksinimlere daha yakın sizin sistem.Düşük ayarlar 1080P 40-50 fps alabilecrgimi dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis benim anlamadığım gerekli sistem gereksinimlerine çok yakın benim sistem low ayarlarda 40-50 fps akıcı olarak oynayacağımi düşünüyorum
Oyun çıkınca 1050Ti nin oyundaki durumuna bakıp ona göre oyunu indirirsiniz.Yani dedigim gibi low ayarlarda 30-60 fps arası alabileceğimi düşünüyorum
Reis PS4 de zaten 30 fps lowda 40-50 fps yeter benim icin 30 fps aşşası kasıyor zatenaçar ama cok rahat accagını sanmıyorum 40 50 fps arası gider gelir bence
eski kart falan ama iyi1050ti oynatır düşükte
Oyunu denediniz mi akıcı mı?Merhaba 1050 ti 4 GB 16 GB ram i7 7700 hq var ama laptop Marvel Spiderman remasterdi hangi ayarlarda kaç fps oynarim
hocam denemek ne kelime pazar günü başladım salı bitti oyun çıktığından beri beklediğim içinOyunu denediniz mi akıcı mı?