SİSTEMİM NASIL OLMUŞ YARDIM

pny gainward yada phoneix düşüyor
40 altına düzgün bi model düşerse araştırıp alıcaz artık taksit de iyi olursa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama incehesap da taksit yapmıyo garantiye

O sisteme o işlemci soğutucusu hiç olmamış. Kasa'yı beğenmedim sadec mAtx destekliyorsa alınmaz.

Bu işlemciyi alacaksan 3 fanlı-360mm bir sıvı soğutucu almanı öneririm. Ben çok ısınıyor diye 9700x almayı düşünüyorum.

ne olabilir öneri olarak beyaz ve akvaryum olursa iyi olur
akvaryum kasalarda ısınma sorunu var diyorlar , ne düşünüyorsun

Bu işlemciyi alacaksan 3 fanlı-360mm bir sıvı soğutucu almanı öneririm. Ben çok ısınıyor diye 9700x almayı düşünüyorum.

akvaryum kasalarda ısınma sorunu var diyorlar , ne düşünüyorsun
Thermalright Peerless Assassin 120 SE için gayet yeterli 7800x3dyi soğutur diyorlar
akvaryum kasa da illaki normal mesh bi kasaya göre daha fazla ısınır ama 4 tane e fanı var o kadar sorun olacağını düşünmüyorum

hocam bu cuma bi konrol edin isterseniz 3-4 haftadır kontrol ediyorum 38 e 39 a düşüyor gecen cuma 39a 5070ti gainward vardı 7800x3d de 14 bindi
hocam biliyorum gaming gecesini ama siz gaming gecesini başta belirtmediginiz için sonradan belirttiginiz için bende şuan güncele göre yorum yaptım

ne olabilir öneri olarak beyaz ve akvaryum olursa iyi olur
Bütçene bağlı kısıtlı ise zoko gibi markaların boş fansız akvaryum kasalarını al, içine thermalright 3lü paket den çek 2 tane doldur sıvı soğutma olarak liquid freezer III 360 pro beyaz olur ama yine bütçe kısıtlı ise 360mm beyaz bulduğun bir tane al. Gaming gen de 3k ya vardı thermalright yine. piyasada 2.5-3'e fason 3k altına da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,654
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri