artistedward
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
pny gainward yada phoneix düşüyorpny falan almayı pek düşünmem
pny gainward yada phoneix düşüyorpny falan almayı pek düşünmem
40 altına düzgün bi model düşerse araştırıp alıcaz artık taksit de iyi olursapny gainward yada phoneix düşüyor
valla bende alıcam almasınada anakartı ne alsam onu bilemedim40 altına düzgün bi model düşerse araştırıp alıcaz artık taksit de iyi olursa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama incehesap da taksit yapmıyo garantiye
ne olabilir öneri olarak beyaz ve akvaryum olursa iyi olurO sisteme o işlemci soğutucusu hiç olmamış. Kasa'yı beğenmedim sadec mAtx destekliyorsa alınmaz.
akvaryum kasalarda ısınma sorunu var diyorlar , ne düşünüyorsunne olabilir öneri olarak beyaz ve akvaryum olursa iyi olur
Thermalright Peerless Assassin 120 SE için gayet yeterli 7800x3dyi soğutur diyorlarBu işlemciyi alacaksan 3 fanlı-360mm bir sıvı soğutucu almanı öneririm. Ben çok ısınıyor diye 9700x almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
akvaryum kasalarda ısınma sorunu var diyorlar , ne düşünüyorsun
hocam gaming gecesi tek gün oluyor genel olarak o fiyata 5070ti yada 7800x3d yokVar hocam gamıng gecesinde Phoenix-S 38k, 7800x3d 13.5k oluyor
O soğutucunun neyi var ki? bence gayet iyiO sisteme o işlemci soğutucusu hiç olmamış. Kasa'yı beğenmedim sadec mAtx destekliyorsa alınmaz.
İyi değil ortalama bir soğutucu işte. Fazla abartılıyor.O soğutucunun neyi var ki? bence gayet iyi
hocam bu cuma bi konrol edin isterseniz 3-4 haftadır kontrol ediyorum 38 e 39 a düşüyor gecen cuma 39a 5070ti gainward vardı 7800x3d de 14 bindihocam gaming gecesi tek gün oluyor genel olarak o fiyata 5070ti yada 7800x3d yok
hocam biliyorum gaming gecesini ama siz gaming gecesini başta belirtmediginiz için sonradan belirttiginiz için bende şuan güncele göre yorum yaptımhocam bu cuma bi konrol edin isterseniz 3-4 haftadır kontrol ediyorum 38 e 39 a düşüyor gecen cuma 39a 5070ti gainward vardı 7800x3d de 14 bindi
Bütçene bağlı kısıtlı ise zoko gibi markaların boş fansız akvaryum kasalarını al, içine thermalright 3lü paket den çek 2 tane doldur sıvı soğutma olarak liquid freezer III 360 pro beyaz olur ama yine bütçe kısıtlı ise 360mm beyaz bulduğun bir tane al. Gaming gen de 3k ya vardı thermalright yine. piyasada 2.5-3'e fason 3k altına da var.ne olabilir öneri olarak beyaz ve akvaryum olursa iyi olur