Çözüldü✓ Sistemim ne kadar eder monitör dahil ekipman dahil

Senin neden zoruna gidiyorki ? Doğru diyor sıfır değil adı üstünde alıp kullanmışsın o kart bu hafta 3850 TL'ye sıfır satıldı ? Neyi anlamıyon git aç ilan ozaman 20 bin TL'ye koy alan biri çıkar senin mantığa göre gelip buraya neden fiyat soruyorsun ederi bu .. ister satar ister bağış yaparsın

Hocam HDD, Monitör, MousePad ve Klavye sizde kalabilir komple bu setup'a 8.000TL veririm
Nerde yaşıyorsunuz hocam belki olabilir toplu satmayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin neden zoruna gidiyorki ? Doğru diyor sıfır değil adı üstünde alıp kullanmışsın o kart bu hafta 3850 TL'ye sıfır satıldı ? Neyi anlamıyon git aç ilan ozaman 20 bin TL'ye koy alan biri çıkar senin mantığa göre gelip buraya neden fiyat soruyorsun ederi bu .. ister satar ister bağış yaparsın
Bilader ne uzatıyon soyle fiyatı cik konudan git

Kendin daha iyi biliyorsan başka birine sormaya gerek yok. Milleti ayak altına almaya da gerek yok.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilader ne uzatıyon soyle fiyatı cik konudan git
QJDBGEİQNZHCİAKABXUSKAN BUNE LA YEDİREMEDİ 2. EL FİYATLARİNİ AJCKANAUCLSNAUCKDNAUVKBS

Bursa civarındayım hocam ancak elimde A8-9600 / RX550 4Gb 128 Bit sistemim var onu elden çıkartmam lazım

Bursa civarındayım hocam ancak elimde A8-9600 / RX550 4Gb 128 Bit sistemim var onu elden çıkartmam lazım
Dostum, dediğim fiyata çok daha iyi sistemler mevcut haberin var değil mi?

Dostum, dediğim fiyata çok daha iyi sistemler mevcut haberin var değil mi?
Pek ilgilenecek vaktim olamıyor maalesef, hayır ancak yardımcı olursanız bilgilendirmek açıcısından çok müteşekkir olurum

Pek ilgilenecek vaktim olamıyor maalesef, hayır ancak yardımcı olursanız bilgilendirmek açıcısından çok müteşekkir olurum
12100F ile sistemler çıkıyor. İşlemcinin tekli çekirdek performansı çok yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,489
Üyeler
184,463
Son üye
ahmetckr06
Geri